Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а видя ли какво направи днес срещу паунда ?добре го спуснаха кивито надоле25 пипа ги прибрах като топъл хляблуда работа ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вчера за стотен път (приблизително) си зададох въпросът - Защо винаги губя в последно време?
Намерих отговора - СТРАХ, ПАНИЧЕСКИ СТРАХ, че мога да загубя и фалирам.
Ако бърках посоката, щях да знам, че явно не разбирам форекса и щях да се отегча и откажа.
Но аз винаги фалирам в момент когато съм 100% наясно накъде ще ходи пазара.
Но с малка сметка се презастраховам да не загубя, я със стоп, я с чакаща поръчка и обикновено те ми изяждат печалбата и ме вкарват в загуби. Вадят ме от нерви, което
също е дразнещо. Нещо като някои антибиотици, които уж ги пиеш, за да оздравееш, но страничните им ефекти те вкарват в много по-големи здравословни проблеми....
Ето откъс от една статия с линк към сайта, както е прието:
http://borsatip.bg/%d0%b7%d0%b0%d1%8...1%d1%8f%d1%82/Защо повечето трейдъри губят?
Статистиката показва, че дългосрочно печелившите трейдъри са между 10 % и 15 %. Защо над 80 % губят? Причините за това основно са две, технически и психологически.
Техническите основно са недостатъчно знания, лош избор на брокер. Повечето хора, които се захващат с търговия на световните финансови пазари, нямат ни най-малка представа
с какво се захващат, не искат и да знаят. Те мислят, че единственото, което им е нужно са двата бутона buy & sell и могат да правят купища пари. В действителност това е така,
но пазарите не произвеждат нищо, това е нулева игра. Всяка ваша печалба е чужда загуба. Следователно вие трябва да имате някакво предимство пред останалите играчи,
за да може да вземете парите им. Това предимство е информацията. Информацията как функционира пазарът, как се управляват средствата, как да анализираме пазара, кога е
по-добре да купим и кога да продадем. Затова ние ще отделим внимание на всички тези похвати и техники. Психологическите причини за загуба са три, липсата на дисциплина, алчността и страхът.
абе колега чак пък панически страхразбирам да си заложил имуществото ама
това е бонус все пак по-безстрашно го карай
![]()
няма как да избягвате грешките във форекса, докато четете дебели книги.![]()
Emil Enchev (07-03-2015), wannabe (07-03-2015)
След толкова фалити - нали видя, че няма нищо страшно ...
Земи едно такси да караш поне, ... и тъй и тъй нищо не правиш ... И пак си паразитирай ...
Пък и някоя сгодна кака може да ти изпадне, ... да олаби паниката малко ....![]()
wannabe (07-03-2015), malivatha66 (07-03-2015)
Така е думата. Като писател си падам по метафорите и силните слова. Аз имущество нямам и никога не съм имал. Нещата са принципни.
Преди работех в друга област и бях свикнал да се знае, че съм "отличен служител" във всяко едно отношение. Името ми беше еталон за качество и добре свършена работа.
26 години! След това фирмата смени собственика, а новия я източи и с един друг си делнаха парите. Съкратиха ме и оттогава все едно съм мъртъв.
Нямам и грам вяра на работодателите. Опитвам се да се справям сам, работейки карто фрилансер по интернет.
Но в мрежата се оказа от "трън та на глог"....гъмжи от мошенгии и всеки гледа как да те измами и да му свършиш нещо за без пари или за жълти стотинки.
Анонимността е много удобно скривалище за всякакви утрепки и делавераджии. Често сам ги надушвам, но и бая време и сили загубих да върша неща, за които нищо не получих като
заплащане.
Затова и се провалям във форекса - опитвам се да бъда и там безгрешен перфекционист! Търся творческото начало, бягам от клишетата и не позволявам да ме обземе стадното чувство.
Да, форекса е самотно занимание, но се оказа, че да си особянк и индивидуалист тук не винаги е полезно и по-точно печелившо.
Всички продават еврото, но ти търсиш изненадата и купуваш яко насреща им...............ами отнасят те като стой и гледай.
Никога не съм гледал как другите правят нещо, а съм прилагал мои собствени методи. Научени на принципа - проба-грешка!
Затова не ползвам индикатори, не чертая графики, експертите дори не ги знам какво представляват.
Изобщо не съм пример, но когато почна да постигам добри резултати ще е само благодарение на моя инат, вдъхновение и денонощни усилия.
Не препоръчвам никой да ме следва, защото ще се загуби в мъглата........![]()
Тая нема а стане. Ше си останеш с усилията само, хвърленио на вятъра............Когато го осъзнаеш ще си направил първата крачка към успеха.Така е думата. Като писател си падам по метафорите и силните слова. Аз имущество нямам и никога не съм имал. Нещата са принципни.
Преди работех в друга област и бях свикнал да се знае, че съм "отличен служител" във всяко едно отношение. Името ми беше еталон за качество и добре свършена работа.
26 години! След това фирмата смени собственика, а новия я източи и с един друг си делнаха парите. Съкратиха ме и оттогава все едно съм мъртъв.
Нямам и грам вяра на работодателите. Опитвам се да се справям сам, работейки карто фрилансер по интернет.
Но в мрежата се оказа от "трън та на глог"....гъмжи от мошенгии и всеки гледа как да те измами и да му свършиш нещо за без пари или за жълти стотинки.
Анонимността е много удобно скривалище за всякакви утрепки и делавераджии. Често сам ги надушвам, но и бая време и сили загубих да върша неща, за които нищо не получих като
заплащане.
Затова и се провалям във форекса - опитвам се да бъда и там безгрешен перфекционист! Търся творческото начало, бягам от клишетата и не позволявам да ме обземе стадното чувство.
Да, форекса е самотно занимание, но се оказа, че да си особянк и индивидуалист тук не винаги е полезно и по-точно печелившо.
Всички продават еврото, но ти търсиш изненадата и купуваш яко насреща им...............ами отнасят те като стой и гледай.
Никога не съм гледал как другите правят нещо, а съм прилагал мои собствени методи. Научени на принципа - проба-грешка!
Затова не ползвам индикатори, не чертая графики, експертите дори не ги знам какво представляват.
Изобщо не съм пример, но когато почна да постигам добри резултати ще е само благодарение на моя инат, вдъхновение и денонощни усилия.
Не препоръчвам никой да ме следва, защото ще се загуби в мъглата........
Нима мислиш, че ще ми е за първи път! Дали вече не свикнах и взе да ми харесва, дори? При предишния работодател с колко пари изгорях? 8? 12? Вече дори не помня!
А колко пари дадох по съдилища и адвокати, за да го съдя? Ами онази кифла дето й купих апартамент и го обзаведох, дали си спомня за мене? Добър секс? Е това поне си остава като хубав спомен, а
изпразнените банкови сметки и излъганите надежди не се броят вече.
Какво знаеш ти? На мен са ми минали стотици хиляди през ръцете и нищо не задържах за себе си!
Това ми пречи във форекса. Тези сумички с лупа не ги виждам. Имал съм сметка със 60 000 евро!
В добрите ми години и не не не ......не е това, което си мислиш! Не съм ги фалирал. Чудесно си печелех и живеех като баровец, но
срещнах "любовта на живота си" и трябваше да й купя апартамент ( както вече споменах), да я облека, да спася едното й дете от зависимостта към дрогата, а на другото да
осигуря образование и т.н. и в един момент спрях с форекса, защото нямах нито време, нито пари за него.
Сега си мислех, че като се върна ще е лесно, но аз съм свикнал да влизам с 3-4 лота и това да е под процент от сметката ми..........
По-добре да не ми вярваш, защото наистина не е за вярване как човек сам може да се затрие....от любов, от наивност, от глупост ....от доброта.......![]()