Я пий хапчето и лягай, ... утре пак ....................Нима мислиш, че ще ми е за първи път! Дали вече не свикнах и взе да ми харесва, дори? При предишния работодател с колко пари изгорях? 8? 12? Вече дори не помня!
А колко пари дадох по съдилища и адвокати, за да го съдя? Ами онази кифла дето й купих апартамент и го обзаведох, дали си спомня за мене? Добър секс? Е това поне си остава като хубав спомен, а
изпразнените банкови сметки и излъганите надежди не се броят вече.
Какво знаеш ти? На мен са ми минали стотици хиляди през ръцете и нищо не задържах за себе си!
Това ми пречи във форекса. Тези сумички с лупа не ги виждам. Имал съм сметка със 60 000 евро!
В добрите ми години и не не не ......не е това, което си мислиш! Не съм ги фалирал. Чудесно си печелех и живеех като баровец, но
срещнах "любовта на живота си" и трябваше да й купя апартамент ( както вече споменах), да я облека, да спася едното й дете от зависимостта към дрогата, а на другото да
осигуря образование и т.н. и в един момент спрях с форекса, защото нямах нито време, нито пари за него.
Сега си мислех, че като се върна ще е лесно, но аз съм свикнал да влизам с 3-4 лота и това да е под процент от сметката ми..........
По-добре да не ми вярваш, защото наистина не е за вярване как човек сам може да се затрие....от любов, от наивност, от глупост ....от доброта.......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нима мислиш, че ще ми е за първи път! Дали вече не свикнах и взе да ми харесва, дори? При предишния работодател с колко пари изгорях? 8? 12? Вече дори не помня!
А колко пари дадох по съдилища и адвокати, за да го съдя? Ами онази кифла дето й купих апартамент и го обзаведох, дали си спомня за мене? Добър секс? Е това поне си остава като хубав спомен, а
изпразнените банкови сметки и излъганите надежди не се броят вече.
Какво знаеш ти? На мен са ми минали стотици хиляди през ръцете и нищо не задържах за себе си!
Това ми пречи във форекса. Тези сумички с лупа не ги виждам. Имал съм сметка със 60 000 евро!
В добрите ми години и не не не ......не е това, което си мислиш! Не съм ги фалирал. Чудесно си печелех и живеех като баровец, но
срещнах "любовта на живота си" и трябваше да й купя апартамент ( както вече споменах), да я облека, да спася едното й дете от зависимостта към дрогата, а на другото да
осигуря образование и т.н. и в един момент спрях с форекса, защото нямах нито време, нито пари за него.
Сега си мислех, че като се върна ще е лесно, но аз съм свикнал да влизам с 3-4 лота и това да е под процент от сметката ми..........
По-добре да не ми вярваш, защото наистина не е за вярване как човек сам може да се затрие....от любов, от наивност, от глупост ....от доброта.......
Ти и тогава не си печелел. Живееш в некъв мираж в момента.Спри да се самозалъгваш .
А поста ми беше не към цялата ти тирада , а само към това в курсива. Житейските ти неволи ни най-малко не ме интересуват. Опитвам се да ти обясня къде грешиш, ма щом си решил да си трошиш главата и пшосле да плачеш по форумите... ми давай . Но не търси съчувствие и не се учудвай на подигравките ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А от какво си се изхранвал след като си оставил форекс-а на страна ?
аз греша в това че винаги купува големи обеми за сметката и ако не е в моята посока бързо се занулявам или понякога отварям по 2 сделки![]()
според мен ако играя с по малък обем трудно ще се зануля може би пак ще имам сделки на - но ще е по малък
Докато всичко не е на нива си е като пресолена манджа става само за боклука.