Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Penman, не може ли да проумееш нещо много елементарно: пазарът е хаос в общи линии - ако не беше всички трейдъри щяха да са милионери за няколко години или поне балансът им щеше да е една постоянна възходяща линия. Целта ни е да се преборим с този хаос - никак не е невъзможно, стига да знаеш как. Първото условие е, че не може с разни мини капиталчета от бонусни сметки (250$ от Инста е частично изключение) да се бориш с дакса, златото и пр. капиталоемки инструменти, трябва да ти е доста широко около врата, за да постигнеш нещо. Фалирал те дакса за 1 поинт и направил 1000 в твойта посока - ми много ясно...Обидното е някой да ми преиначава никнейма. Това не е добра практика и мисля, че не трябва да се толерира.
Аз съм в този форум, за да се измъкна от омагьосания кръг и търся помощ и съвети. Бил съм в дълги периоди успешен и тогава изобщо не съм писал или дори чел
форумите. Щом съм дошъл тук значи нещо не е наред............Вероятно това се отнася и за останалите, защото е факт, че печелившите трейдъри не си губят времето
по форумите. Но не съм тук да избивам компекси и да обиждам останалите. Нормално е да съм ядосан на себе си и да се нервирам..........
Да не говорим, че ако нямаш някаква ясна стратегия и го караш на хазарт и "късмет" и резултатите ти ще са такива каквито ги описваш - в двете крайности - според какъвто ти е късмета.
Последна редакция от Eli2356 : 19-01-2015 на 17:03
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
точно това обесняваше ,че е хазарт. дадох му съвет. с 5 леФа в джоба по добре на БИНГО ................ може и да му се получиPenman, не може ли да проумееш нещо много елементарно: пазарът е хаос в общи линии - ако не беше всички трейдъри щяха да са милионери за няколко години или поне балансът им щеше да е една постоянна възходяща линия. Целта ни е да се преборим с този хаос - никак не е невъзможно, стига да знаеш как. Първото условие е, че не може с разни мини капиталчета от бонусни сметки (250$ от Инста е частично изключение) да се бориш с дакса, златото и пр. капиталоемки инструменти, трябва да ти е доста широко около врата, за да постигнеш нещо. Фалирал те дакса за 1 поинт и направил 1000 в твойта посока - ми много ясно...
Да не говорим, че ако нямаш някаква ясна стратегия и го караш на хазарт и "късмет" и резултатите ти ще са такива каквито ги описваш - в двете крайности - според какъвто ти е късмета.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той цяла тема беше направил да събира успешни форекс стратегии, обаче останах с впечатлението, че я беше направил само за да спечели евентуално награда за темата, не за да научи нещо. И аз там му казах някои неща, но ме съмнява дали изобщо и в едното ухо му влезе, че да излезе през другото, като че ли си мисли, че се е родил научен и всичко знае. За лош късмет във форекса може да се говори изключително рядко - нещо като да си дълъг на швейцарските двойки на 15.01 и стратегията ти да е без стопове, но това се случва веднъж на... десетки години - в такъв мащаб. А и това беше предвидимо.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
няма лошо, дано му е светнала лампата на горния етаж.......... всички се учим................. постоянноТой цяла тема беше направил да събира успешни форекс стратегии, обаче останах с впечатлението, че я беше направил само за да спечели евентуално награда за темата, не за да научи нещо. И аз там му казах някои неща, но ме съмнява дали изобщо и в едното ухо му влезе, че да излезе през другото, като че ли си мисли, че се е родил научен и всичко знае. За лош късмет във форекса може да се говори изключително рядко - нещо като да си дълъг на швейцарските двойки на 15.01 и стратегията ти да е без стопове, но това се случва веднъж на... десетки години - в такъв мащаб. А и това беше предвидимо.
Дано, ама надали... както казва Уонаби " На някои главите ни са по-дебели от на другите". ..Надявам се нещо да му светне все пак и да спре да си губи времето по разни безнаградни състезания от типа хазарт, ми да се вземе в ръце... на него и търпение му липса явно - иска всеки ден да фраска големите обеми и все на огромна печалба да излиза, ама не става така, най-малкото нито има хубави входове, нито нужния капитал, а и почивка си трябва... като ще търгува собственоръчно.
Не му палете фитилите, нека си таралянка бонуси, че да не четем и ауу мъка загубих си последните пари
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Това с швейцареца не е вярно, че се случва на 10 години веднъж. Същото беше преди 3 години. Отделно помня един срив от над 1000 пункта на индексите, което се оказаТой цяла тема беше направил да събира успешни форекс стратегии, обаче останах с впечатлението, че я беше направил само за да спечели евентуално награда за темата, не за да научи нещо. И аз там му казах някои неща, но ме съмнява дали изобщо и в едното ухо му влезе, че да излезе през другото, като че ли си мисли, че се е родил научен и всичко знае. За лош късмет във форекса може да се говори изключително рядко - нещо като да си дълъг на швейцарските двойки на 15.01 и стратегията ти да е без стопове, но това се случва веднъж на... десетки години - в такъв мащаб. А и това беше предвидимо.
технически гаф, но малките трейдъри никой не им плати загубите.....