Ми време е да се замислиш всички тези 'успехи' резултат от задълбочени познания ли са или плод на късмет. Преглътни си егото и се прецени безпристрастно.
Ми време е да се замислиш всички тези 'успехи' резултат от задълбочени познания ли са или плод на късмет. Преглътни си егото и се прецени безпристрастно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като цяло ако обобщим изявата на Моливчо, освен онуй състезанийце, все е зле, ама какво и да му се каже той е едно си баба знае, едно си баба пее.
А в хипотезата, че умишлено го прави и най-добрите артисти трудно поддържат толкова дълго време роля
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ами правил съм си анализи специално за форекса и в повечето случаи се оказва, че точно липсата на късмет в най-ключовите моменти ме прецаква.
Например преди нова година бях пуснал едни къси при Дакса с една бонусарка. Качи точно до пипс, за да ме фалира и после се срина за седмица време с над 1000 пойнта.
Относно спорта е същото. Преди да намеря този международен спортен форум си пишех с едни българи във една спортна фейсбук страница и правех на майтап прогнози за разни срещи и
спортове. И все познавах и то доста неочаквани резултати. Винаги съм търсел изненадата и я познавах.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Моливчо, знаеш ли, вече някак обидно към аудиторията идат словоизлиянията ти като развалена грамофонна плоча.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Emil Enchev (19-01-2015), wannabe (19-01-2015)
Ти си безнадежден случай. Щом намесваш късмета тука права е Новак, че едно си знаеш едно си баеш и не четеш какво ти се пише. Ма то така чукча писатель, чукча не читатель.Ти не искаш и не се стремиш към знания, ти искаш другите да мислят , че имаш знания. Аз такива хора не ги уважавам. Веднага те надуших и затова ти се подигравам от ден първи тукаАми правил съм си анализи специално за форекса и в повечето случаи се оказва, че точно липсата на късмет в най-ключовите моменти ме прецаква.
Например преди нова година бях пуснал едни къси при Дакса с една бонусарка. Качи точно до пипс, за да ме фалира и после се срина за седмица време с над 1000 пойнта.
Относно спорта е същото. Преди да намеря този международен спортен форум си пишех с едни българи във една спортна фейсбук страница и правех на майтап прогнози за разни срещи и
спортове. И все познавах и то доста неочаквани резултати. Винаги съм търсел изненадата и я познавах.![]()
L1914 (19-01-2015)
Обидното е някой да ми преиначава никнейма. Това не е добра практика и мисля, че не трябва да се толерира.
Аз съм в този форум, за да се измъкна от омагьосания кръг и търся помощ и съвети. Бил съм в дълги периоди успешен и тогава изобщо не съм писал или дори чел
форумите. Щом съм дошъл тук значи нещо не е наред............Вероятно това се отнася и за останалите, защото е факт, че печелившите трейдъри не си губят времето
по форумите. Но не съм тук да избивам компекси и да обиждам останалите. Нормално е да съм ядосан на себе си и да се нервирам. Уж правя едно и също, а веднъж печеля и
то солидно, а после влизам в черна серия на безпаметни загуби...........Ако се огледате ще видите, че това се случва с много хора в различни области......аз не съм изключение.
Търся начин да се измъкна от тази дупка и съм достатъчно упорит да го правя денонощно...............
Виждам, че мнозина се възползват да се "правят на велики на мой гръб", но не съм злопаметен и отмъстителен, а и от лични наблюдения знам, че подобна "доминация"
има временен успех и често се обръща срещу създателя си.
Има някакви сили на този свят, които се грижат да има справедливост.........
Напротив - опитах се да кажа, че при мен късмет никога не е съществувал като фактор за какъвто и да е успех. Всичко, което съм постигнал е плод на къртовски денонощен
труд и лишения. Случвало се е да ме боли, когато видя как някой му идва всичко наготово, защото баща му е богаташ или е протеже на шефа, но приемаш нещата и продължаваш ...........
Но тоталната липса на късмет в живота е кардинален проблем ................има моменти когато е нужно да имаш капчица късмет.............да ти кацне птиченцето.........някой да те
подбутне лекичко.............или злото да те забрави за час-два........! При мен обаче "злото няма почивен ден".
Ето дошъл съм в този форум на предела на силите си, абсолютно отчаян..............не търся съчувствие, но поне някакви съвети или частично разбиране........
Вместо това - обиди и подигравки. Това не ми помага, но не мисля, че е особено полезно за останалите.
Като ритате някой паднал на земята несретник много ли силни се чувствате? Това ли ви осмисля деня?
Бъдете щастливи щом е така, Аз лично ви прощавам, дано и Господ е на същото мнение....![]()
Безнадежден случай си моливчо. Ако нещо ти е носило печалби не означава непременно , че правилно. Доказателство са големите загуби след това въпреки , че правиш същото. Значи по-скоро печалбите са въпрос на шанс , а не загубите на липса на късмет. Пиша бавно , за да разбереш. Търговията без стоп е ГРЕШКА. Прогнозирането е ГРЕШКА-създава очакване, а то е пагубно на пазара. Търгувай , каквото виждаш на графиката, колкото и нелогично да изглежда.
ПП Повечето сме тука , за да си говорим със съмишленици, хора с интереси подобни на нашите. Знанията се добиват самостоятелно и не е нужно някой да те потупва по рамото и да те лъже колко си велик , за да си чешеш егото
Ами тва е. От тук нататък пак та почвам![]()