Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много е смешно и жалко като гледам как се събирате на групички в злобата си да злословите по мой адрес.
Това е типично за българската нация и действа много обединяващо. Тъкмо изливайки жлъч и омраза понатрупахте доста бонус.
Помня, че когато не писах десетина дена форума доста беше западнал и една дузина дребни душички почти не пишеха освен да ме обсъждат мен -
къде съм бил, дали щял съм да се върна и т.н. Никога няма да го научите форекса и повечето не сте добри хора, определено не сте.
Абе в прав текст казано сте си абсолютни боклуци!
Направо сте жалки и аз няма и секунда да остана повече в този осарник.
Много ви здраве и лека ви пръст, ако не се видим скоро................. Лъжеш, ... ах тииии, ... шегобиец такъв .....................
Ти верно ли успя да ги начаткаш вече $250 ...!?![]()
Последна редакция от Emil Enchev : 03-01-2015 на 17:02
L1914 (03-01-2015), malivatha66 (03-01-2015)
Това сме го слушали не един и два пъти, така че за пореден път няма да си спазиш обещанието![]()
Първоначално написано от пенман
Помня, че когато не писах десетина дена форума доста беше западнал
В такъв случай Дизелът да ти дава по 2К$ на месец, за да останеш и да не западне форума![]()
Пеньо, серсемена ти със серсем смотан и залюхан. Защо обиждаш ти бе ? Ей мърда несретна, прибирай си вересиите, че ще те докладвам на админа ве мекере !!!