То и тук го има това напрежение
с тази разлика че и тези които рабоят, с тукашните доходи, в много случаи трудно смогват
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
туй рено 5 нали му викаха и рено "ле кар"демек първи братовчед на лаферарито
![]()
двайс годишна астричка ил гоуф тамън отива на илядо лефа и малко отгоре - и то туй е дет масово се кара тука![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Интересно ми е какви са разходите, ако има й трети член на семейството т.е. малко дете/деца? Запознат ли си какви са цените на детски градини, училища и т.н.?
Запознат съм, разбира се. Аз имам щерка на 16 години...
Детската градина в Квебек е 7 долара на ден/стойността и е силно субсидирана от държавата/, училището/държавно/ на щерката струва 250 долара на година, отделно още толкова за учебници в началото на годината, ежемесечните разходи за нея - 100 долара за карта за транспорт, 50 долара за мобилен телефон, 250 долара за джобни пари...Отделно са разходите за дрехи, обувки и т.н., които не са ежемечни. Храната е в общия семеен кюп...
Не знам за какво въобще сравнявате доходите и разходите в бяла държава и България ???Разликата в стандарта на живот е от тук до Луната и обратно
Eто един най-прост пример http://www.ebay.com/itm/Adidas-Adila...item48759f668d в БГ с намаление същите са 118лв. Но един германец с надника за един ден (Минималното заплащане в страната става 8,5 евро на час) може да си ги купи, а тук .......![]()
![]()
Добре звучи! Аз също имам щерка на 3 години и съм леко стресирана от разходите за градина, транспорт и т.н. Тук /софия/ в детските държавни градини трудно се влиза. Най-смотаните частни са от 400лв/месец нагоре без транспорт и допълнителни разходи.
Нямам идея как се справят хората със средна заплата!?! Занимавам се с няколко неща и средно изкарвам 1500лв/месец и съм на ръба на оцеляването... Нямам разходи за цигари, алкохол, и подобни.
Така както звучиш излиза, че си самотна майка, а това и в Канада не е лека участ....Добре звучи! Аз също имам щерка на 3 години и съм леко стресирана от разходите за градина, транспорт и т.н. Тук /софия/ в детските държавни градини трудно се влиза. Най-смотаните частни са от 400лв/месец нагоре без транспорт и допълнителни разходи.
Нямам идея как се справят хората със средна заплата!?! Занимавам се с няколко неща и средно изкарвам 1500лв/месец и съм на ръба на оцеляването... Нямам разходи за цигари, алкохол, и подобни.![]()