Почнеш ли така да ги смяташ си загазил...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
абе силно се съмнявам да поддържаш непрекъснато такъв резултатно все пак ти го пожелавам
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
penman (16-12-2014)
и този % профит с колко пипа го направи ???защото съм черноглед и мисля, че си рискувал голям процент от капитала и това рано или късно ще доведе до КОЛ, особено когато не признаваш стоповете
![]()
penman (16-12-2014)
Различно. Ето днес хванах 250 лева от петрол - 90 цента движение. От златото също - веднъж 8 долара движение, друг път 6.50. С 30 до 40% от акаунта.
Да, много е, но при 1:100 и 200 лева няма начин как да почнеш в началото. Вече намалявам риска и преди малко спечелих 25 пипса при евро.долар и бях с 18% от акаунта. Скромна печалба - само 50 лева.
----------
Това, че се съмняваш много ми помага. Аз по принцип трудно се нахъсвам сам, но когато има силни настроения срещу мен това ми дава сили да
се противопоставя. Например като търгуеам си представям как брокерчетата стоят и си гризат ноктите от яд когато ми нараства печалбата.![]()
нищо не ти разбрахно с 30 пипа да направиш 40% профит си е чист комар - рискът е прекалено голям на пип ти се пада повече от 1% от капитала
Не знам когато говорим за риск защо гледаш марджина - гледа се евентуалния стоп на какъв процент от сметката се равнява. Защото при лост 1:100 марджина ти е "Х"%, а при лост 1:1 000 е "Х"/10, но стопа и в двата случая ако е 15 пипа си е "У"% (т.е. една и съща сума) от капитала (разбира се при един и същ обем)![]()
.................................................
L1914 (17-12-2014)
Щом ти помага да ти казват истината, а ти да се опитваш да докажеш обратното, за също смятам, че залеза е близо. Най-важното - спри, изтегли и си купи нещо, което може да се пипне и да ти остане за спомен от успешната търговия. Утрешния ден - 17.12 ще е много коварен. Аз мисля да контря от далеч с малки обеми, но без злато.Различно. Ето днес хванах 250 лева от петрол - 90 цента движение. От златото също - веднъж 8 долара движение, друг път 6.50. С 30 до 40% от акаунта.
Да, много е, но при 1:100 и 200 лева няма начин как да почнеш в началото. Вече намалявам риска и преди малко спечелих 25 пипса при евро.долар и бях с 18% от акаунта. Скромна печалба - само 50 лева.
----------
Това, че се съмняваш много ми помага. Аз по принцип трудно се нахъсвам сам, но когато има силни настроения срещу мен това ми дава сили да
се противопоставя. Например като търгуеам си представям как брокерчетата стоят и си гризат ноктите от яд когато ми нараства печалбата.
Добра сметка си направил, но.... говори ли с кръчмаря (пазара)Пожелавам ти да я реализираш и да надмине очакванията ти
НО, нали каза че харесваш критиката - докато не видя стейтмент това за мен са празни приказки, и веднага ще обясня защо: странно ми е човек който занулява сметки за по 2-3 дни да е успял да натрупа 700 профит с 200 лв акаунт за 2 седмици - ще кажеш че е на реална и затова си по-внимателен, а според мен човек когато е безотговорен си е такъв и на демо, турнир и реална - надявам се да греша но .....
wannabe (17-12-2014)
Предлагам да си изтеглиш паричките , че като стане сакатлъка да имаш парички за зареждане на нова сметка.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark