Т.е. печелиш когато нямаш за цел да спечелишДнес с безрисково търгуване изкарах 22 лева и 64 стотинки.Проблемът е друг, но не е за по телефона както се казва.
Звучи като оправдание, но напоследък ме свиха някакви физически оплаквания, та чак ме е страх да отида на лекар, защото вероятно ще ме вкарат в болница и спукат от изследвания.
И точно в този период взех много да печеля от форекс! Нормално е да си помисля - "Тия пари дето сега ги печеля за доктори ли ще ги давам или направо за погребението?"
Моя типичен черен хумор. И се вкиснах, разбира се. Отделно трудно спя и се хвърлих да търгувам, защото само форекса успява да ме разсее...........Съжалявям за здравословните ти проблеми, бързо оздравяване
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta (19-12-2014)