това изглежда да е супер..........Домашен течен шоколад е много лесно , става за нула време
http://www.vkusnoteka.bg/2014/09/blog-post_6.html
с прясно мляко вместо вода,дали няма да стане по-хубаво ........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
убаво млекце и повечко какао кът се тури става убав чоколадеца домашнияама требе и ядки някакви да се турят, че инак остава един такъз смотан аромат не баш чоколадов
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така го правя аз с прясно мляко![]()
и използвам какао ion
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
masta (03-01-2015)
от ядките няма да може да се мажи.........
или трябва да са смлени......ама чисто какао дали има да се продава или ще са разни имитации.......
язе едно какао с чаве на опаковката бях мярналама не го знам дали убаво дали не
кът ми потрябва принципно купувам от най-евтиното, само гледам да е чисто какао - демек да няма картофи или други разни работи
![]()