Е то лимита може и да е на 700+ пипа де.
Аз поне съм слагал такива лимити и без стоп с фул обем,всъщност на -50 пипа щеше да ме удари марджин кола ако бях сгрешил.
На среброто ги правех тези фокуси преди.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta (14-12-2014)
аз такива не съм слагал до сега ама то по-добре не слагай ако гониш такива пипове изчакай си ги спокойно седмица две примерноЕ то лимита може и да е на 700+ пипа де.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Целта на занятието е да премине през поредната фаза на начинаещия в търсене на светия граал ...повечето тук сме го минали ...някой тепърва има да го осъзнават ...да дерзаят
оставете ги да си поблъскат главите
болезненото осъзнаване е с по голяма тежест от казаното на готово ....
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ама не само ще си блъскат главите а и ще си изпразнят джобоветеоставете ги да си поблъскат главите![]()
Добър вечер, 宝
Иначе и аз чакам един колега най-накрая да разкрие светия граал
[IMG]http://www.************.com/attachment.php?attachmentid=1531149&d=1413619304[/IMG]
Но все още го пази в тайна![]()
еми това е част от болезненото осъзнаване.....................
----------
Honey,то и аз да знам точка 5 клоняща към безкрайност ще я пазя в тайна ...само на теб може да ти я кажа![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
L1914 (14-12-2014)
Признавам че не можах да проявя такова търпение тогава въпреки че захапах от началото тренд на дневна и входа ми беше перфектен.
Стана ми скучно да чакам и започнах да бръмча по тренда в двете посоки с често удвояване на обема с нарастването на капитала.
По този начин си уредих сметките с онзи брокер който си позволи да ми удря стоповете преди това.![]()
еми скучно става с толкова чаканеПризнавам че не можах да проявя такова търпение тогава въпреки че захапах от началото тренд на дневна и входа ми беше перфектен.
Стана ми скучно да чакам и започнах да бръмча по тренда в двете посоки с често удвояване на обема с нарастването на капитала.
По този начин си уредих сметките с онзи брокер който си позволи да ми удря стоповете преди това.освен ако не си с голяма сметка тогава може и да е интересно