аз тук да се запиша с едни дълги
от 1,2585 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
аз тук да се запиша с едни дълги
от 1,2585 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От тук към към следващата цел 1.2600............................................ .............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз съм на дълги от 1,2630
стоп под днешното дъно ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
petar80 (25-02-2015)
И още трябва да катери нагоре, големи банки го чакаха нагоре, апък след изявлението на канадците падна 100 пипса. Но според мен отново е за нагоре в момента.
petar80 (26-02-2015)
Тая валутна двойка много се влияе и от петрола на къде върви.
Ще катери няма къде да иде. Доларчето днес трябва да е силно навсякъде![]()