"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ха така!!! пада им се..........................
.................................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едва ли, по-скоро експертизата ще излезе със заключение, че са копия, а оригиналите бързо ще потънат нейде
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
сега гледах по новините,Цецко казал че приятели му ги оставили на съхранение.........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Скъпите картини си вървят със сертификатите, може и наистина да не се водят на негово име или негови фирми.
Преди години беше много модно да се инвестира в изкуство, после цените се сринаха и в общи линии поостанаха само колекционерите.
Това с излагането в Лувъра ми е чудно как въобще ще стане, без да мине през откупка
Цитираните Златю Бояджиев и Мърквичка се знаят и в общи линии няма техни платна в случайни хора, и със сигурност няма да имат проблем с доказване на средствата, ако не са Цецкови де.
Но от цитираните триста платна ме съмнява - повече от 3-4 макс да са техни
аз ми е интересен Цецко като казва - моите картини, моя Виваком, моя Техномаркет, моя Петрол, моя Булгартабак.. а бе аланколу, нали с нащи(чужди) пари си ги купувал..
От високо кофти се пада, интересно ми е обаче как изведнъж се сетиха за тия картини.