Златото много чисто си пада и ме е яд, че не сложих една чакаща къса.
Мислех си го, но се поколебах и пропуснах.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тука пак им покупки според МОА.....въпроса е че щом пак е тука цената мож да бръкнат малко понадоле за да си наберат кинтити за ъп-а.......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Използвай това знание и продай, пък после и купи
Така ще използваш предимството че си по-малък от големите и покрай големите ще се увлекат и твоите поръчки на стабилен плюс![]()
JaY_Z (11-12-2014)
баба меца е виновна сутринта каза късо евро, дълъг дакс и провали всички планове![]()
REDA (11-12-2014)
само дето не е ЗНАНИЕ.........а.......ПРЕДПОЛОЖЕ НИЕ........па с последното най много да ми УВЛЕКАТ акаунто.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Пробихме 1.24. Радвам се, че не сбърках в прогнозата си, а и това е важно за дългите ми долар/йена.![]()
Айде ши ви са низнай !!! ПАК БАБА МЕЦА ви виновна.....БАБА МЕЦА това, БАБА МЕЦА онова..
ЗАЩО НЯМА РАДОСТ ВЕ??? Днеска стана точно както го бях планувал, ама явно във форума има МАКУЛА и лашка пазара докат БАБА МЕЦА изпадне от борда и тогава подкарва напук !!!
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (11-12-2014)