Значи за вчерашния ден, експерта на vgc, на една платформа ми е затворил 3 позиции. Което ще рече около 0.65% доходоностност за деня. А на други две платформи, при други брокери не е затворил нищо. Трябва днес да анализиран нещата.
Значи за вчерашния ден, експерта на vgc, на една платформа ми е затворил 3 позиции. Което ще рече около 0.65% доходоностност за деня. А на други две платформи, при други брокери не е затворил нищо. Трябва днес да анализиран нещата.
Последна редакция от GeorgiRR : 10-03-2012 на 08:57
GeorgiRR, потърси из мненията на Грийди, наскоро пуска линк за скрипта, хубаво е да видиш клипчето с обясненията. Ако не го намериш пиши пак, ще го пусна директно тук. Наистина е удобен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще го потърся. Но то е най добре да се направи експерт. Да може избирателно, да затваряш позициите само от една валутна двойка. Не всичките.
А в горния ми пост дето описвах проблема, значи Уйлямса ми идва различен, на отделните платформи. Те и котировките са с малки разлики, и от там идва проблема. Зависи, кой какви филтри си е наслагал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дани изкопах моята вариация на ескперта на VCG.
От нова година до сега поне не губи и освен това продава и купува
Така и така само за тоз екперт приказвате да си имате още един.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxsten, тенкс, ама аз отдавна съм те рекламирал EURCHF_range._Buy_Sell.zip (1,8 КБ, 11 Прегледи)
още в началото на годината
Ами не го видях никъде Видях само версията която само продава а този и купува и продава едновременно.Разбира се можеш да го направиш лесно само да купува или само да продава просто където е функцията която купума или прода ва да я "закарфичиш" с две чертички и готово
ето така:
// CONTROL(); LOT();
//if(sell==0 && iWPR(NULL,0,24,1)>-34 ) SELL();
//CONTROL(); LOT();
//if(sell< W && Bid>=bidmax && Ask > bidmax +Target*Poin
// && TimeCurrent()>=STime+60*Minutes && iWPR(NULL,0,24,1)>-34 ) SELL();
Сега само ще купува
По принцип експертите ми са настроени за бъкет с 4 знака но работят и за бъкети с 5 знака поради един изкуствен 4 знаков поинт в тях.Ако не отварят сделки зависи от това дали брокера позволява 0,01 лот или почва от 0,1 лот направо Тези номера стават при мини акаундите.Другото е ако слипиджа е голям а аз съм слжил слипидж 1 пункт Е тогава трябва да се увеличи и прочее дреболии.
Успех !
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxsten, той щом купува и продава, значи може да се използува и при други двойки. Щото аз онзи експерт съм го пускал при кабела и при йената. За вход по Уйлямса ли работи, или по някой друг индикатор?
GeorgiRR,
това е експерта дето го пробвахме с теб и който ни създаваше проблеми с отварянето на лотовете при мен не отваряше по голям от 0.01 независимо че му задавах друго значение и на теб нещо беше от тоя сорт