За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Spekulanta (31-12-2014), GeorgiRR (31-12-2014)
Тия дни четох, че щели да спрат на чуждите студенти в Англия след завършването да им дават веднага карта за работа, та както поскъпна там вИШУ-то, и сега с тез рестрикции може да им окапе образователния бизнес
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Може да го подкопае на по-малко престижните университети. В Оксфорт се учи, не за да се остане в Англия задължително
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те имат 2 университета в топ 10 на най-добрите, а и в Оксфорд и в Кеймбридж е пълно с университети, като навсякъде приема е сертификат , мотивационно писмо и диплома, нищо особено за влизане, а да не пропусна финанси за издръжка
Аз бях 5 г. в Кралството, но с идеята да се върна още от първата седмица. Сега може би малко съжалявам. Подлъга ме икономическия ни "подем" около 2008 г. Оказа се балон, фалш и еуфория около приемането ни в ЕС.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco (31-12-2014)
Тези години доста хора се върнаха, имаше индикации, че нещата потръгват, ама всичко оттече след 2009г.
Който е бил вече веднъж на вън, след това постоянно го влече.
Много добре те разбирам. При мен този момент настана още в първите часове от пребиваването ни в Монреал. Достатъчно беше да видя как изглежда "западния град" - разбити пътища, скучна сива архитектура, безвкусно облечени хора...![]()
А желанието се утвърди още малко по-късно,когато се сблъсках с лицемерието на местното общество...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Но все пак дава много възможности. Знам ли. В доста напреднала младост съм и тепърва не ми се рискува.
Лицемерието го има навсякъде. Разликата на местна почва, е че се компенсира от повече приятелиА желанието се утвърди още малко по-късно,когато се сблъсках с лицемерието на местното общество..![]()