а дали не е по-голямо лицемерието да се натискаш там и да плюеш колко било лошо..................![]()
а дали не е по-голямо лицемерието да се натискаш там и да плюеш колко било лошо..................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
има общо,защото има избор и алтернатива.......имал си възможност и си направил избор,никой насила не те е викал или пък да те държи там...........
като не ти харесва отиди там където венцеславиш,защо оплюваш хората и мястото където сам си избрал да живееш.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А ти що "плюеш" постоянно какво става в българия нали тук живееш. - вземи се в вслушай в съвети дето даваш.
И ти имаш избор и алтернатива- ама си на принципа не ме гледай какво правя ,слушай ме какво говоря.![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
А бре наборе - чудя се защо си толкова краен!? Светът не е черно-бял, цветен е - има нюанси...
На фона на изброените по-горе кривини на Монреал, градът си има и своите благини - предимства пред доста други северно-американски градове, затова и съм употребил правото си на избор, за което пишеш, да остана тук и да си троша колата по дупките на пътищата в града, например...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
България ми е родина,не избор..........................
............
А ти че не искаш , не можеш или не ти стиска да направиш избор никой не ти е крив![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
правя го на всеки избори........................не съм пропускал,въпреки че ми се е искало...........![]()
Щом гласуваш, имаш право и да критикуваш. Да държиш сметка на избранниците, какво вършат, и до кога само щи ни лъжат.
masta (31-12-2014)
Който не гласува също има право да критикува. Всеки който е подвластен на дадена власт има право на отношение към нея.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....