Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Министрите на финансите от еврозоната решиха днес да удължат с два месеца спасителната програма за Гърция, която изтича на 31 декември, което успокои финансовите пазари.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (09-12-2014)
седя и си мисля....
ЗАЩО преписваме "южен поток" на Путин.....?
На 14 ноември 2006 г. руският Газпром и италианската компания „Ени“ влизат в споразумение за стратегическо партньорство, даващо право на Газпром да доставя руски газ директно на италианския пазар, като се започне от 2007 г
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%AE%...80.D0.B8.D1.8F
.
РЕДЕ некакъв нов подход ли има в продуцирането ти......некакъв фигурален драматизъм надушвам.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
toranagasan (09-12-2014)
СОЛИДЕН КУЧИК като гледах 15 минутната
ми присветна, че може и така да се представи.
КАТО ГЛАВА на ПЕЛИКАН!!!
Пък требе да питаме БАБА МЕЦА дали е ФЛАГ!!!
Обаче БАБА МЕЦА ХЪРКА!!!
Песновка:
https://www.youtube.com/watch?v=XceCV5Q1mOI
днес ще му провиснат топките на пеликана чак до 2148.......................СОЛИДЕН КУЧИК като гледах 15 минутната
ми присветна, че може и така да се представи.
КАТО ГЛАВА на ПЕЛИКАН!!!
Пък требе да питаме БАБА МЕЦА дали е ФЛАГ!!!
Обаче БАБА МЕЦА ХЪРКА!!!
Песновка:
https://www.youtube.com/watch?v=XceCV5Q1mOI![]()
Последна редакция от alf : 09-12-2014 на 09:26
Добро утро на всинца!
Първо да изкажа благодарност, не само с цъкане на бутонче, на Баба Меца, която посред зимните нощи не спи, а пие, консумира мед и разконспирира. Независимо дали е вярно или не (за мен е вярно), Европа(и в частност Япония) е центъра на Земята. Всичко друго са васали, които трябва да се подчинят и сведат глави пред краля/кралицата и да плащат налози. Там където е аристокрацията, там където са университетите, научните постижения, преобладаващата средна класа, културните ценности и прочие, там ще е съсредоточено благоденствието и управленската власт. Но да приключа дотук, Баба Меца за една ракия време разказа синтезирано и резюмирано всичко, който разбрал, разбрал.
Второ да докладвам на РЕД-а за климатичната обстановка по северното Черноморие - Е*аси влагата и точка по въпроса.
Трето е РЕД на възгледите за пазара - тази седмица надеждите ми са към Зеления Континент, новините оттам и пожелания за обезценка на ози и киви. Ените вече гледат за затваряне, така че каквото излезе. Останалите - тигрите ги яли, както се казва вече у нас![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (09-12-2014), toranagasan (09-12-2014)
Центъра на СВЕТА е т.н. Балкански полуостров,
а центърана на полуострова е Средец>Сердика>София!!!
Затова борбата тука е толкова безпощадна и
целенасочено няма РЕД !!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!