Ердоган си е диктатор но пък тая държава няма как иначе да се овладее според мен, по добре така, отколкото да се превърне в поредната демократизирана държава, като Ирак или Либия.
И на него не му е лесно, кюрди сиви вълци, военни луди, бежанци и прочие-.
Висяхме демократизирането на ислямския свят до какво доведе, та старите диктаторски режими вече не изглеждат чак толкова зле на фона на разрухата и ежедневните военни действия, прекалено дълго продължиха
Novak как бе само бой с лупата иначе стана страшно едни наши мангали се правят на араби а са пет човека на кръст при тия само бой нищо друго не помага
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А за наше добре мисля, че е добре да не ни се налага с него да преговаряме за нещо
----------
Наште мангали утре някой да почне да им дава кинти и ще станат по католици и от папата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За момента се оказва, че едва ли ще имаме друга алтернатива, и си мисля, че от тях ще е по добре отколкото от гърците
Аз се сетих за Батето, какво каза преди време за арабския свят и като цяло
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аре лека Ви нощ че почна сървайвара а го следя ...........................................![]()