Абе той Жельо го създаде СДС-то, ама после нещо си омешаха шапките или
такъв беше сценария?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Желю беше компромисната фигура за ДС и номенклатурата тогава и затуй и досиетата не се отвориха,ами най-важните се унищожиха и още много грехове.......
ама айде че сме в друга тема...........
Хаха, знаех си, че ще заговориш по-този начин. От написаното си личи, че предпочиташ да сме си останали в рамките на Османската империя, вместо да ни освободят руснаците. Лоши, добри, загрижени, незагрижени все ми е тая защо са ни освободили. Ако чакахме на западните Велики сили, още щяхме с "османско присъствие". Повярвай ми по-добре за теб, че не ме познаваш лично.то трябва да си ултра ограничен и заблуден, (да не използвам по-точни думи) за да мислиш че руснаците са те освободили защото са били много загрижени за тебмного ги е грижа за тикива като теб особено
както са били загрижени за Грузия, когато я освобождават от турско робство, и после я анексират под тяхно владение .....па векове наред поляците са били под руско робство, и там за кланета и геноцида из Европа е писано не по-малко от колкото за турските такива над нас ..... и в същото онуй време не че Русия искала да създаде своя подвластна държава на Балканите с коята да има влияние в региона, ами се загрижила за нас след 500 години и решила ей тъй безвъзмездно да ни дари свободата
ти си уникален бе
![]()
А това че Сан Стефанска България е имала по малко права като свободна държава от колкото тази създадена след Берлинския конгрес това знаеш ли го разбирачо по история ?
Вземи чети да се образоваш, прочети как в Сан Стефанския договор ,подписан от загрижените за нас руснаци има клауза ЧЕ ТУРСКИ ВОЙСКИ МОГАТ КОГАТО ПРЕЦЕНЯТ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО ДА ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ ТЕРИТОРИЯТА НА САН СТЕФАНСКА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ДОСТИГНАТ ДО НАЙ-ЗАПАДНИТЕ СИ ЗЕМИ- днешна Албания,Косо, Босна. И същите тези руснаци които след обявяването на Съединението, първи се обявяват против и изтеглят всичките си офицери от българската армия, оставяйки ни сами срещу целия свят.
Тъй че ни ми говори кой е бил турски писар, че като ти гледам писанията и как всячешки се опитват да обиждаш и сипеш заяждания и жлъч из форума, си ми ясен отдавна,само съжалявам че не се познаваме лично
И да те светна, тук говорим за бизнес проекта ЮП, а не за това дали ни харесва или не ни харесва Путин. Боли ме и шапката дали БЕХ ще печелят или не, стига да ми поевтинее /без транзитни такси/ газта. Пък и да в наличност. Руснаците имат пари, нефт и газ. Вместо да правим бизнес с тях, и да им вземаме парите, някои зомбита си играят на чувства. Това са приказки за селската кръчма. Турците сигурно много ги обичат, че по-всякакъв начин, гледат да правят бизнес с Русия. Но зомбитата с комунистическо мислене не го проумяват. Пак повтарям, комунист за мен е състояния на човека, а не принадлежност към определена партия.
Мда, същите тези руснаци даже имат термин за това състояние - хората с такова мислене ги наричат "савок", от советский человек, тоест човек, формирал начина си на мислене по времето на Союз-а...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Skp (08-12-2014)
пак ли за туй са драчите ваако Съединението беше извършено с някой българин начело, а не с Фердю Кобургоцкия немаше да е таквоз мнението на братушките изобщо
![]()
Skp (08-12-2014)
Руснаците имат и друг лаф- не е достатъчно да си знаеш цената , трябва да се отчита и търсенето.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Skp (08-12-2014)
Да ви кажа между другото, че първи, които научиха руски, бяха турците. На Капалъ Чарши. Още в средата на 90-те години. То бива ограниченост, но чак пък толкова.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Skp (08-12-2014)
Друга мъдрост- По-страшен от руския танк е пияния му екипаж.![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Skp (08-12-2014)