Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
такова нещо за пръв път чувамПодпишеш ли такъв договор си длъжен да го спазваш. Иначе лихви и следва съд.и ми се струва доста нереално
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами именно. Какво е служебно затваряне според теб? Марджин кол! Аз не навлязох в детайли, но той беше поместил и справка от лога и разговора си с брокерите от Бенча.пеньо, отново не четеш
Ето го и целия текст:
2.5.В случаите на служебно закриване на позиции, Клиентът се съгласява безусловно с ценовите равнища, на които БенчМарк Финанс е затворил позициите му. Независимо от предприетите от БенчМарк Финанс действия по закриване на позициите, ако в резултат салдото по сметката на клиента е отрицателно, клиентът следва да предостави на БенчМарк Финанс сума в размер на недостига по сметката.
Те му обясняваха кога и какво му е гръмнало, как се разширил спреда при новините и затова излязал на минус и си искаха парите. Факт.
Ма ти верно мислиш като левскар. Защо ми се връзвали? Аз пич не си измислям нищо, а споделям случай, за който съм сигурен че е така.
Да ти кажа ли, че и аз като клиент на Бенча се е случвало да излизам 2-3 пъти на минус и съм го покривал със следващата си вноска.
Бяха смешни суми - 2-3 долара, но е факт че никой не ми ги опрости. Питал съм ги и казваха - "изплатете ги максимално бързо"!
Тука е по фрапиращо, защото става дума за 120 евро все пак. И май са му звъняли на клиента и по телефона да го натискат да си плати.
----------
Напротив той не е прав, а аз съм прав, но явно ти си много мнителна. Напиши нещо, за да ми дойде реда и да ви пратя линка за цялата тема и да
разберете за какво иде реч и че не си измислям.
не си ми прочел целия пост - кой е виновен на традера, че търгува без стоп (особено покрай новините), че това си е сепукуАми именно. Какво е служебно затваряне според теб? Марджин кол! Аз не навлязох в детайли, но той беше поместил и справка от лога и разговора си с брокерите от Бенча.
Те му обясняваха кога и какво му е гръмнало, как се разширил спреда при новините и затова излязал на минус и си искаха парите. Факт.
Ма ти верно мислиш като левскар. Защо ми се връзвали? Аз пич не си измислям нищо, а споделям случай, за който съм сигурен че е така.
Да ти кажа ли, че и аз като клиент на Бенча се е случвало да излизам 2-3 пъти на минус и съм го покривал със следващата си вноска.
Бяха смешни суми - 2-3 долара, но е факт че никой не ми ги опрости. Питал съм ги и казваха - "изплатете ги максимално бързо"!
Тука е по фрапиращо, защото става дума за 120 евро все пак. И май са му звъняли на клиента и по телефона да го натискат да си плати.този е по-скоро комарджия, а не форекс гюру
На крив *уй и вълната му пречи![]()
язе взех решение да го пропусна тоз бонбонуксинак обема за Златю и Петров кът че ли същия кът инстовия - по мойто леф-меринджейство 50 лефа са тамън за 0,01
![]()
penman,
Чети си ги ти тези теми с линкове.
Ако бях мнителна, договора сигурно на изуст да го знам.
Даже не съм си правила труда да го чета /което е и грешка де/,
Ето линк към цялата тема от форума на Желев, чете се и без регистрация.не си ми прочел целия пост - кой е виновен на традера, че търгува без стоп (особено покрай новините), че това си е сепукутози е по-скоро комарджия, а не форекс гюру
На крив *уй и вълната му пречи![]()
http://**************/viewtopic.php?f=14&t=1752
L1914, не се оправдавай. Скочи ми като Гонзо след дузпа за ЦСКА.![]()
Дори да е нямал стоп, нали уж марджин кола е стоп? И под него има 10% буфер.
Аз при Бенча съм има случай на 42 пипса спред евро/долар при новини, а друг път ми активираха поръчка на
цена 3 пипса над върха обявен от Ройтерс и Блумберг.
Легендарен брокер с уникално тъп съпорт. Под това се подписвам, защото съм имал фрапанти случаи.
Веднъж нямах интернет и се обадих по телефона да ми сложат плюсов стоп на една поръчка.
Ами двама се бориха 15 минути и накрая са ми сложили стоп на съвсем друго място. И*иоти на квадрат.![]()
Имаше момент когато търсех някой арабски самоубиец камикадзе, за да го насоча към офиса им.![]()
защо бре аз намазах от тоя бонус преди 2 месеца някъде хубавото е че всичко над него се дърпа и не трябва да се въртят лотове
то бенча и такъз полу-ецн СТП се води кът че ли - демек слипича по новини гарантиран почтиотделно вече дет са нашенци...
![]()