добре де.. ако мине през Турция нали пак у нас ще дойде.. и после към Европата.. само още една транзитна страна добавяме..
добре де.. ако мине през Турция нали пак у нас ще дойде.. и после към Европата.. само още една транзитна страна добавяме..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ем те туй и правятикономическото сътрудничество пълно
в замяна наште бизнесмени па изнасят джипки и калашници, дет народеца почти за без пари им ги гласи
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В общи линии от зомбитата виждам едно и също. Путин лош ,Русия вън. А аз просто искам да съм сигурен, че хохолите няма да ми извиват ръцете зимата. Ако е по-евтино американците да ни карат шистов газ. Все ми е тая, стига да го има в наличност. Но явно ще пазаруваме руска газ от Турция.
След като и екипа на Бойко, признава, че ще загубим от спирането на проекта, просто не виждам аргументи. Той самият/Он/ казва, че не е виждал договора, а тукашните "капацитети", го познават в цифри. На мен ми става смешно от такова зомбиране.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Боко спасява положението- сега почва да харчи на нова сметка за проучване , консултантски услуги и прочие
................
България ще бъде износител на газ, а в два от тези блока - "Силистар" и "Терес", има и много големи находища на нефт. Това е коментирал министър-председателят Бойко Борисов на днешното редовно заседание на кабинета при обсъждането на точката от дневния ред, с която се дава разрешение за проучване и търсене на нефт и природен газ, подземни богатства в площта "Блок - 1-14 Силистар". По думите на Борисов това са най-смелите решения, които това правителство ще вземе.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
у някакъв град у Тексас турили банан на фракинга между друготоа там региона кът родно място му се води на фракинга
![]()
На мен ми е интересно, как така никой не е чел договора за който са се договаряли, а едните казват договора ни ощетява, а другите казват сега ще губим по 500 млн на година... Парадоксални абсурди, а още повече, че има такива които са и доволни, че няма да се строи проект за милярдиМинистрите ни не са чели и не заят за какво става на въпрос, а Вие очаквате да взема на доверие Вашата дума...
може и да има резон, но аз за момента не го усещам, ще се радвам, ако имате желание да обясните...
Аз нямам нищо против да копаят за нефтБоко спасява положението- сега почва да харчи на нова сметка за проучване , консултантски услуги и прочие
................
България ще бъде износител на газ, а в два от тези блока - "Силистар" и "Терес", има и много големи находища на нефт. Това е коментирал министър-председателят Бойко Борисов на днешното редовно заседание на кабинета при обсъждането на точката от дневния ред, с която се дава разрешение за проучване и търсене на нефт и природен газ, подземни богатства в площта "Блок - 1-14 Силистар". По думите на Борисов това са най-смелите решения, които това правителство ще вземе.само да не вкарват химикали в почвата ни за шистов газ....
НЕ от Турция през Гърция и Италия.
Така ще загубим и останалите транзитни такси на съществуващия газопроводи даже още по хубаво ще стане, ние ще сме краен потребител /последна дупка на кавала/.
звездоброец (03-12-2014)
Те отдавна се опитват да стартират тия процедури, но неща все не тръгват, незнам що такаНа мен ми е интересно, как така никой не е чел договора за който са се договаряли, а едните казват договора ни ощетява, а другите казват сега ще губим по 500 млн на година... Парадоксални абсурди, а още повече, че има такива които са и доволни, че няма да се строи проект за милярдиМинистрите ни не са чели и не заят за какво става на въпрос, а Вие очаквате да взема на доверие Вашата дума...
може и да има резон, но аз за момента не го усещам, ще се радвам, ако имате желание да обясните...
Аз нямам нищо против да копаят за нефтсамо да не вкарват химикали в почвата ни за шистов газ....
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
и склада и магазина е един и същи за нас.............и стоката се дава с кредит от "бързокредитните фирми" дето 100 вземеш 1000 връщаш.............Абе не е точно така.
Не се купува от един и същи магазин, склада е един, а магазините са различни и като в нормалните магазини има разлика в цените и ако има някой умен в държавата може в нашия магазин да е малко по-евтино...
----------
Само едно не мога да разбера - що като има някаква далавера по света и ние сме замесени сме все от страната булката...
и целия проект е политическа измишльотина на кремълския мужик за да изолира Украйна с цел стъпвайки у нас където има голямо политическо влияние и винаги можейки къде с пари,къде с натиск да си разиграва коня.....защо не отиде в Румъния................
и всички приказки за големите ползи са чисти пропагандни лъжи..........да за една година строителство 3-4к човека щяха да работят и да вземат заплати от там,но толкова........
с тази тръба България се излага на огромен геополитически риск от страна на Русия и във всеки един момент в който мужика реши може да ни превърне във втора Украйна.....