аз викам да се дадем на този дето даде най-много пара.. както циганската булка я взима младоженеце дето е броил най-много..Абе как не излезна един... от всичките там... и да каже, нещата седят така и така... ние сме никой, едните ни натискат от ляво, а другите отдясно, чудим се как да лавираме, за да приберем няколко мильона, за да Ви отворим фабрика за ЛЕД тела... или пък фабрика за еди какво си, или пък някакъв друг бизнес, ей така да излезне един от всички в парлямента и да покаже, че поне мисли да вложи в икономиката на България парите които ще откраднат... не се появи такъв човек когато се подписваше договора, не се появи и след като спряха проекта, сега и да се появи... голям праз, че се е появил... Но пък то им става на всички един такъв навик от много кланяне накрая да лапват пръчката... Да видим, може и някой ден да се появи поне един
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Права си, но съгласувенето не се брои .... брои се това, това което е подписано то БЕХ. А министъра може и да забрави да го поиска ....Такова нещо не може да разпишат от БЕх без одобрение от принципала- министерството, а в този казус със сигурност има и решение на МС, като договорите и цялата документация е вървяла навсякъде на съгласувателна процедура.Навсякъде има по едно копие със съгласувките- ако не са го "изгубили" де и по всякка вероятност им седи по поверителните деловодства
А кажи са ставам ли за бюрократ....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е как ще се появи.....едните щюе кажат ; "тоя е мръсен комунист", а другите "Тоя е мръсен евро-атлантик"...Абе как не излезна един... от всичките там... и да каже, нещата седят така и така... ние сме никой, едните ни натискат от ляво, а другите отдясно, чудим се как да лавираме, за да приберем няколко мильона, за да Ви отворим фабрика за ЛЕД тела... или пък фабрика за еди какво си, или пък някакъв друг бизнес, ей така да излезне един от всички в парлямента и да покаже, че поне мисли да вложи в икономиката на България парите които ще откраднат... не се появи такъв човек когато се подписваше договора, не се появи и след като спряха проекта, сега и да се появи... голям праз, че се е появил... Но пък то им става на всички един такъв навик от много кланяне накрая да лапват пръчката... Да видим, може и някой ден да се появи поне един![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тя булката избор няма, само чака...................
И като кажат какво... постъпката ми изглежда достойна, знам че е демоде![]()
ма никой не иска да го прави...ще му излезе има на подлец...Тя булката избор няма, само чака...................
И като кажат какво... постъпката ми изглежда достойна, знам че е демоде![]()
![]()
Добре, съгласих се, ти няма ли да симпатизираш на подобен политик? Веднъж да излезне от плоската и блудкава игра, която демонстрират вече не знам колко години... Аз бих му симпатизирал, че има дупе да си каже нещата...
![]()
Поздрави за тази мисъл![]()
Skp (03-12-2014)
Това дали ще ми стане симпатичен не го грее.Няма да му платя няколко милиона.
![]()
благодаря ...пак заповядай.............Поздрави за тази мисъл
zfsfhdghsdfjdgjdgjdgj
Той може да забрави да поиска, но от бех със сигурност пазят одобрения вариант на договора от принципала какво и как да се подпише, е има и вероятност след одобрението да са пипнали тук там, но ме съмнява при тия мащаби
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark