ааа.. демек от Турция към Гърция... че то там терена не е ли по неподатлив на строителство.. пък и по-заобиколен..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Не си прав, ще сме последния кавал на дупката................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За нефт ли става на въпрос, аз не съм се итнересувал, а и случайна информация не ми е попадала за нефтови находища които притежаваме, и не знам нищо
ето, маста е чел договора и знае, ами препратете го при министрите ни, за да им обясни под какво са се подписвали
Аз съм на мнение, че не мужика реши какво да става в Украйнаи склада и магазина е един и същи за нас.............и стоката се дава с кредит от "бързокредитните фирми" дето 100 вземеш 1000 връщаш.............
и целия проект е политическа измишльотина на кремълския мужик за да изолира Украйна с цел стъпвайки у нас където има голямо политическо влияние и винаги можейки къде с пари,къде с натиск да си разиграва коня.....защо не отиде в Румъния................
и всички приказки за големите ползи са чисти пропагандни лъжи..........да за една година строителство 3-4к човека щяха да работят и да вземат заплати от там,но толкова........
с тази тръба България се излага на огромен геополитически риск от страна на Русия и във всеки един момент в който мужика реши може да ни превърне във втора Украйна.....Русия си беше дълго време добре... решиха да прекратят влиянието на Русия в Украйна и стана това което стана, но това е мое мнение, а и нали според теб съм от 60% българи... предполагам че за теб пак няма да значи нищо това ми мнение
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако иска да спаси положението да си даде оставката и да си пие хапчетата редовно.Боко спасява положението- сега почва да харчи на нова сметка за проучване , консултантски услуги и прочие
................
България ще бъде износител на газ, а в два от тези блока - "Силистар" и "Терес", има и много големи находища на нефт. Това е коментирал министър-председателят Бойко Борисов на днешното редовно заседание на кабинета при обсъждането на точката от дневния ред, с която се дава разрешение за проучване и търсене на нефт и природен газ, подземни богатства в площта "Блок - 1-14 Силистар". По думите на Борисов това са най-смелите решения, които това правителство ще вземе.
Тази зима като ни врътнат кранчето пак ли другите ще са му виновни???
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Skp (03-12-2014)
ако Путин директно излезе с изявление, че ще поднови проекта ако Боко падне от власт, си мисля, че народа ще го свали моментално..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Видях запис на чичко Филипов. Руснаците искали да извият ръцете на украинците. Тоя надмина и най-смелите ми очаквания за лъжа. Хохолите, получаваха най-евтината газ в Европа. Не стига, че не я плащаха, ами и крадяха здраво от транзита. С две думи руснаците са длъжни, да доставят безплатно газ на Украйна. Е това ако не е демагогия, здраве му кажи.![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Ето самите руснаци какво казват :
Газовите доставки вече не са ефективно геополитическо оръжие, твърди в редакционна статия московският в."Ведомости". Във вестника тя е под заглавие "Турски гамбит", а в електронната версия - "Сбогом на газовото оръжие" и в нея се казва, че "решението на руския президент да спре проекта "Южен поток" и да построи вместо него газопровод към Турция изненада всички. Това стана въпреки последните критики към "Южен поток", съпротивата към проекта от страна на ЕС и икономически сложната ситуация в Русия."..............
http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/1...rujie/?ref=rss
masta (03-12-2014)
Вероятно терена е по лош но така ще заобиколят България.
То да полагаш тръби по дъното на морето също е трудно но и Украйна трябва да се заобиколи...