Мисля, че Русия по-скоро цели друго, ей го газа в Турция и Гърция , който иска да си строи тръбопроводи и да купува и да се оправя с тях
Мисля, че Русия по-скоро цели друго, ей го газа в Турция и Гърция , който иска да си строи тръбопроводи и да купува и да се оправя с тях
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
майкооо какви изказвания ,какви гафове ще има,стой та гледай,разбрал неразбрал ще дава акъл.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Госпожа Петкова, поел съм ангажимент – до петък искам да имаме всички договори, споразумения по "Южен поток", да се спази всичко, което касае класифицирана информация, всичко, което има, но искам от "А" до "Я" вие да сте запозната и да ми се направи резюме, за да мога да отговарям в парламента като ме питат, а не да "клепам с уши" като Орешарски и да викам "не съм го чел" или "не ми го дават", което не ми отива
Теменужката на енергетиката също заслужава съдебно решение за тъпота!
Теменужка ПетковаЕй, туй теменужките голяма еволюция преживяха! Едно време Иван Костов ги използваше само за събеседници. Сега ги назначават за министри и им дават думата в телевизионни предавания! Ама на интелектуално ниво си остават теменужки!
Теменужката на енергетиката също заслужава съдебно решение за тъпота!
„Министър Теменужка Петкова: -Престои да изградим нови интерконекторни връзки, една от които с Гърция..
Водещ: -А от Гърция какъв газ ще идва?
Теменужка :-От Гърция..ааа…ммм..там предстои да изградим интерконекторна връзка..
Водещ: -Като се свържем с Гърция, оттам какъв газ ще идва, откъде?
Теменужка: -Ами отново от Русия.
В. -И каква е разликата?
Т. -Разликата е, че ще имаме независимост.
В. -Нали все от Русия е този газ?
Т. -Да, но доставчикът ще бъде друг.
В. -Това не е ли същото, че ако ни спре водата в кухнята, ние да проверим в банята дали няма вода от друг доставчик?“
Отивам до банята да проверя дали са ми цъфнали теменужките!
Новак това вярно ли е или виц,по някоя телевизия ли го дават.Каква логика само ,какъв изказ.![]()
Оттук го копнах - предполагам че може и в тубата да се намери
http://afera.bg/%D1%82%D0%B5%D0%BC%D...%B0%D1%81.html
hanuman (05-12-2014)
Това беше в един от сутрешните блокове. А преди нея гост беше Румен Овчаров и остана да слуша Теменужка, та тази като почна да ръси глупости и Овчаров умря да се хили.
hanuman (05-12-2014)
Ако Русия се договори с Турция за 1.50 $ , с Гърция за 2 $ , с Румъния за 2.50$ , (условно казано) ,дали па е без значение доставчикът , то бива русофилско тролене ,бива , ама чак толкова откровени простотии (:,... да не е от теменужките , и цъфнали , за ядене не стават ..
----------
...............................................та тази като почна да ръси глупости и Овчаров умря да се хили.
той умира ,ама не от това![]()