да, де ма те и преди взеха един заем дето щяха да го върнат като отпуснат еврофондовете, ама само го върнаха, без да са отпуснали евросредствата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е то туй то същата схемапредния път не изревахме, значи още веднъж може
тоз път даже май за повече милярде го нагласиха
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледам., интересна темичка сте заформили. Пък и евроадминистрацията се изявява активно.Аз в момента се чудя. Ако някой е наясно да сподели. Турция беше ли предприела санкции срещу Русия, заради Украйна? И дали там, не е ключът от бараката?
![]()
Не беше ,
още в самото начало се дръпнаха / разграничиха ..................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Skp (02-12-2014)
Та по този повод и реакцията на зомбитата, Фицката вчера постна една картинка.
http://prikachi.com/images/576/7756576n.jpg
Турция не е член на ЕС и никой не я ангажира с измислените и наложени "демократично" от Големия презокеански брат санкции.
А аз си мисля, че има още губещи от пропадането на сделката с Газпром и това са Батков и агитката на "Левски".
Ето какво написа Алгафари във фейсбук:
Приятели,
вихри се някакво самобичуване заради Южен поток! Аз пък искам да попитам няколко въпроса:
1. Като ще транзитираме газ, тези пари в джобовете на народа ли ще идат?
2. Как сме живели без този транзит до сега?
3. Като имаме атомна централа, 0.04 стотинки ли плащаме за тока?
4. Дали големия рев не е за комисионните, които няма да вземе народа, а Х и У.
5. След колко години, ще получаваме някакви пари от транзита? След една, две, десет, двадесет?
6. И след тези много години на чакане да получим нещо, дали няма да се окаже, руски пенсионери ще получават повишения от този транзит или нашите мизерстващи такива.
7. Дали няма да плащаме газ както сега тока от Мариците?
8. Много хора се отказаха от газта за битови нужди, че май се е доста скъпо. Повечето ни предприятия работещи с газ, са закрити.
9. Газ ще се продава навсякъде и ще го купуваме все някак.
10. Колко ниви ще бъдат запуснати заради тръбата?
За това, този проблем не е мой. И ако някой трябва да реве то са комисионерите, тези които ще участват в строителството, нямам пред вид работниците, и онези които след това ще ни го продават.
ако само това са губещите ще направя паметник на ЕС в центъра на София.....ще бъде поне 150 метра висок...А аз си мисля, че има още губещи от пропадането на сделката с Газпром и това са Батков и агитката на "левски![]()
На Алгафари може и да не му дреме, но аз не искам да има вероятност да се дигнат оборотите на производителите на юргани
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
erty отказвам да коментирам изявления на зомбита, с промити мозъци. Аз лично не обичам комунистите. Но отдавна съм се убедил, че "комунист" не е принадлежност към определена партия, а състояние на личността.
П.П. Евала на Ердоган. Съвсем явно във висшата политика, и борбата на интереси се справя много по-добре от нашите "политици".
Последна редакция от Skp : 02-12-2014 на 21:19