що не вкараш някой лев и в акаунта бре.........само един Айфон ще си взема, ще сменя тв-то с един самсунг 40 инча смарт, нов лаптоп със безжична мишка и клавиатура.. друго няма да взимам.. другото ще е за бира и мезе..
mcmcmcbmcbmcmcmcb
що не вкараш някой лев и в акаунта бре.........само един Айфон ще си взема, ще сменя тв-то с един самсунг 40 инча смарт, нов лаптоп със безжична мишка и клавиатура.. друго няма да взимам.. другото ще е за бира и мезе..
mcmcmcbmcbmcmcmcb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
най-изгодно да си ги прехвърлиш в сметката в друга банка и да не се занимаваш с тегления ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
навил съм си будилника за 05:30.. утре цял ден ще съм по опашки и няма да мога да поспамя.. ако му липсвам на някой да потърпи до утре вечер.. пак ще се върна..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
имам петцифрена сума лична пара профукана на Форекс.. в евро..голям съм комарджия за тва повече лични пари не вкарвам.. само бонус.. верно и от бонус нищо не изкарвам, ма поне ме предпазва от загуба на лични средства
Jawor (03-12-2014)
Е, ако това ще те успокои - и аз имам петцифрена загуба през годините, само дето е в лунита...
Важното е да се стигне до момента когато петцифрените суми стават печалби...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
звездоброец (03-12-2014)
И аз така бързо напоследък профуквам бонуса
Би трябвало да имаш дебитна карта. Пращаш парите по нея, и от там правиш покупки без такса ..... Незнам в коя банка си, но някой такси са неприятни. Ако решиш да пестиш от такси това е варианта
звездоброец (03-12-2014)
бе ти какво говориш...защо изобщо тогава си губиш времето тук...имам петцифрена сума лична пара профукана на Форекс.. в евро..голям съм комарджия за тва повече лични пари не вкарвам.. само бонус.. верно и от бонус нищо не изкарвам, ма поне ме предпазва от загуба на лични средства![]()