Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (27-11-2014)
по 0,67 стотинки излиза литър суров петрол, един барел има 159 литра при цена 69 долара за 1 барел се падат 0,43 долар цент ,продажна литър струва 2,30 средно
по веригата се оскъпява с 1,63 лева допълнителни разходи -данъци, преработка, подкупи и кражби
допълнителните разходи са 2,5 пъти повече от колкото себестойността на самия продукт нефт
и ако имаше реален пазар и конкуренция тези 2,5 конкуренцията щеше да ги свали на 1,5 или 1 дори, но при монополните пазари няма какво да смъква![]()
Последна редакция от disel84 : 27-11-2014 на 20:13
Ади баааааа ..... Американците затвориха сергиите
Удри са, да им дигнем доларя на 1.23333333)
И Ептен да ги съсипем))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм с револвиращи скалперси къси, които спряха на 1.2409.
Като цел съм си заложил 1.2240 и ги спирам. Търгувам за обем на едно бонусче. Имам и къси на живо от 1.2469
ние ползваме сорт брент, който в момента е 73 $, все тая, обаче нали е руски доколкото знам май важат някакви други договорни цени. не съм много компетентна по въпроса, но това по наште бензиностанции е пълно безобразие - няколко човека по веригата яко блажат, особено в момента. а по телевизията, парламента, правителството и пр. си дрънкат какви ли не други глупости, вместо да се захванат да оправят това, което наистина касае сериозно цялата нация!по 0,67 стотинки излиза литър суров петрол, един барел има 159 литра при цена 69 долара за 1 барел се падат 0,43 долар цент ,продажна литър струва 2,30 средно
по веригата се оскъпява с 1,63 лева допълнителни разходи -данъци, преработка, подкупи и кражби
допълнителните разходи са 2,5 пъти повече от колкото себестойността на самия продукт нефт
и ако имаше реален пазар и конкуренция тези 2,5 конкуренцията щеше да ги свали на 1,5 или 1 дори, но при монополните пазари няма какво да смъква
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е ти закъде бързаш ?![]()
![]()
Остай сега контрелките дет редят къси още от 8900-9000 тая вечер да запалят по една свещ , да изпушат по 2-3 кутии цигари цяла нощ , утре в 8:00 да са пред банките, че да вкарат още малко капитал, че да могат сметките да издържат до 10 050 - 10 100 и така....
Утре ще РЕЙНДЖИ ЦЯЛ ДЕН , че да може балъците да имат време да пълнят сметките и чак към 16 : 30 като отвориш ТИКВЕСТОРА ще има преписана/преведена статия със заглавие : Европейският индекс ДАКС със исторически връх............нещо от рода на 10050-10150![]()
![]()
Само стой и гледай ПЕТЪЧНО![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Аууууу ма то утре и ЧЕРЕН ПЕТЪК....малиииииииииииии утре индексите ще пощръклеят...
АМЕРИКА ЩЕ ПАЗАРИ КВОТ ДОДИТва евра, тва индекси, лелиииииииииииии не ми са мисли
![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Еш па ти Бабо Мецо
Нъле американците си плащат в техния Емаг ....
И по традицьоннитИ магазини с ДОЛАРИ .....
Начи ше им ТРЯАТ ....... долари)
babaMETZA (27-11-2014)