Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (28-11-2014)
Сега го прочетох и аз, много изоставам, дей, от актуалните новини.............защото не ги и чета
Ето тук и за такива заплеси като мен http://www.dnevnik.bg/skorost/2014/1...kat_da_spirat/
Българското БВП загуби 10% поне
Между другото по радиото още си тече реклама на ЕМАГ със споменаване на BLACK FRIDAY![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
И около празниците като ги отприщят.... и като наскачат огладняли.... освирепяли... за всичко ще сме им виновниСега го прочетох и аз, много изоставам, дей, от актуалните новини.............защото не ги и чета
Ето тук и за такива заплеси като мен http://www.dnevnik.bg/skorost/2014/1...kat_da_spirat/
Българското БВП загуби 10% поне
Между другото по радиото още си тече реклама на ЕМАГ със споменаване на BLACK FRIDAY) жална ни майка на шифьорите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да. обаче се оказва че това намаление на цените е голям трън в очите на конкуренцията. сега и те се принудиха да правят черен петък тая година, макар и под лъжливи заглавия да няма основание КЗК и тях да глоби (всичко е игра на думи демек), лошото обаче е че джоба им леко не се пълни както преди откак се появи тоя пусти емag на пазара с неговите ниски цени...![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Някой направо си ги поръчада. обаче се оказва че това намаление на цените е голям трън в очите на конкуренцията. сега и те се принудиха да правят черен петък тая година, макар и под лъжливи заглавия да няма основание КЗК и тях да глоби (всичко е игра на думи демек), лошото обаче е че джоба им леко не се пълни както преди откак се появи тоя пусти емag на пазара с неговите ниски цени...
дилянчо мамин, май беше собственик или на технополис , или на техномаркет![]()
Ще има после оправдания: - Другарю началник, абе както и да я въртим и сучим тая камера, все гъзъ на колегата снима, дей неговата мама. Затова не се вижда колко коли сме спрели днес. Виновати сме, а това пликче дойде за вас, другарю началник. Кой и защо го изпраща, не знам
Тук във Варна трябва да се сложат камери не само на всяко кръстовище (и от скоростните дори), но и на всеки 20 метра, че всеки ден такива експерименти виждам......а това с едната ръка да пушиш цигара и пиеш кафе, а с другата да говориш по телефона вече не се приема за нарушение![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
РЕДЕ притеснен съм много....
Коледата ей я дей....ПРАСЮ го няма...
ИМАШ ЛИ ДА НИ КАЗВАШ НЕЩО ???
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
D-12 (28-11-2014)
Е ти пък чак 1,2542...много сякаш...
1,2507 нейде тряяя затворим пазаря таз вечер
----------
Аз търся от де да купя...Да не са наиграеш накрая с тез къси![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА