Леле, този релакс много силно влезна бе.
Пич, тия неща и ние ги знаем.
Леле, този релакс много силно влезна бе.
Пич, тия неща и ние ги знаем.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте колега tretipip,
не постнах мнението си с цел да поучавам някого, а изразих моето виждане относно така наречената стратегия. Далеч съм от мисълта да подценявам знанията на който и да е от колегите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (01-12-2014)
всеки може да изразява мнението си свободно все пак това е форум
засега те причислявам към групата на писателите отколкото на читателите
Колега daniwin причисляването към тази група ще ми даде ли някакъв VIP статут, който би спомогнал за увеличаването на капиталът ми ? Ако е така, съм съгласен, но се надявам членският внос да не надвишава печалбите от сътрудничеството ни в тази група![]()
файла е ех4 но предполагам може да се декомпирила ако сакса прояви интерес
няма и описание с функциите от там дето го копнах да се разбере за кво иде реч но на демо няма страшно да се пусне
=========================================
Закарфичих 923 ред
// if (error_64 == 3/* INVALID_TRADE_PARAMETERS */) Print(OrderPrint());
Щото не ще да се компилира
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
daniwin (01-12-2014)
несъмнено ще ти се отрази на бонуса ако това е целта тиДа не пропускаме и факта, че една единствена свещ на графиката няма как да ни даде сведение относно силата на купувачи и продавачи.
а сега кажи защо си го написал това след като в стратегията е написано че сетъпа се образува от 5 свещи за да е валиден и примерно ако е на Н1 колко свещи имаш за анализ на по малките фреймове
Не Ви разбрах за какъв бонус иде реч, че да си го поставям като цел. Единствено изразих моето мнение, което не държа да го налагам на никого, затова не разбирам тонът Ви с който се обръщате към мен. Извинявам се ако съм Ви засегнал с нещо. Казах и по-рано, че не подценявам знанията на никого от колегите. Доколкото Ви разбирам, това е някаква скалперска стратегия, която е съобразена с моментно движение на пазара. Моето мнение е, че в много от случаите тези движения могат да подлъжат по-малките участници в пазара, да заемат позиции срещу големите играчи. А в такива случаи резултатите са обикновено болезнени за дребните спекуланти. И тъй като стратегията Ви е на база технически анализ, изцяло изключваща фундаменталният, би трябвало според мен, да бъде съобразена с по-дълъг период от изброените 5 свещи. Ако търсите вход на 15 мин. графика, то предисторията Ви е едва в рамките на 1 час, което смятам че е недостатъчно, за да ни се изясни посоката на основният тренд.
Релах, формалния ти стил на писане и нравоучителния тон нещо ми напомня, но засега ще се въздържа от коментар
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
после някой казват , че било скучно във форума
Дани предполагам , че поне 20 сетъпа се завъртяха вече от както пусна стратегията как се развива хит рейта
щото като си говорим може да си кажем много неща ама ако излизат сетъпите и ако се печели мен ми се струва че всякакви критики са безпредметни![]()
Явно има привърженици на Теорията на конспирацията. Извинявам се още веднъж ако съм засегнал някого. Ще се въздаржам от подобни коментари в бъдеще . Успешни сделки колеги.
----------
Кпо прайте уаааааааааааааааааааааааа аааааааааа![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
nedko (01-12-2014)