ДобреВсъщност не е така, моите резултати са средни, по години. Но няма как да знаеш до какви резултати водят само като печалба и то като средна печалба. Ако се чудиш дали да е повече от 20%, да на хартия е доста повече, но има моменти в които по една или друга причина се пропуска, после ако се наложи сваляне на обема някъде или нещо друго, тези неща важат за всички и затова историята е показала колко правят най-добрите. Между другото да добавя, че 2% е голям риск.Всичко над 20% може само да го сънуваме и е нереалистично
Не че са малко тези проценти, но ако мога повече защо да се ограничавам с този профит ???
![]()
аз като бях по -малък повластен не емоциите чупех доста неща...и няколко телефона съм опукал............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защото професионалните търговци не могат да правят повече и ако случайно направят, след това задължително фалират до край, остават без жилище даже и се записват в бюрото по труда
----------
Малък дивак си бил малко ти
Добър ден КОТЬО !
![]()
![]()
Ако е така - вече не искам да ставам ПРОА толкова малко исках - на Христовата възраст вече да съм милиардер
![]()
![]()
Ами да, но нали знаеш какво се случи с него, въздигна се и го убиха
Затва наближиш ли 20%, задължително спираш ! Щото знаеш, сигналите вече не работят, пазара е друг и ти несъмнено ще започнеш да губиш
100, кажи с тези 2% риск на сделка, колко ти е профита в проценти за последните 6 месеца сумарно ?
----------
То на права линия е едно, на завоите на пистата е съвсем другоЧерното, те са две май даже, го знам един ден лафихме с пича на мивката и го поразгледах. Честно казано звука ми се стори много зле, изобщо не можеш да кажеш, че е толкова цилиндри, обем и т.н., като стоиш до него бучи мощно само а с пълна газ....абе уж да бива ама...
Дразни ме как тия немските М5/РС6 са толкова близо до вървежа на спортиста в права линия, а да не говорим за понаправени.
А имиджа който има едно Ферари винаги надминава този на едно М5/РС6
Ти на това ограничение ли му викаш? Тия където са правили от 10к 30-40милиона колко мислиш, че са правили на месец?И напомням, че говорим за средно 20%
Много ясно, само форумните могат повече![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това всъщност не е много сигурно, че е истина, ама айде
И с тез милиони...ма отде ще дойдат първо тея 10К или 50К ? Ще търгуваш 10години и ще ги направиш от 10К, на 500К ли ? Това ли ти е идеята ?
Ти си налагаш ограничения, а не азКoгато пазара даде повече - ОК, ако не даде да е жив и здрав
Колкото даде - толкова, ако въобще даде
ПП и къде съм казал, че са малко тези 20% ?????????![]()
Ако искаш да правиш милиони с центове трябва да посетиш спортния тотализатор, шансовете в трейдинга са същите, ама там се развиват по-бързо нещата
Когато даде повече взимаш, но освен 40% месеци има и такива на 5%. Тези проценти са на база неща, които се приемат за неписания закони (не случайно разбира се), определен риск и определен максимален дроудаун.
И ти колко процента си изкарал за последните 6 месеца с тези 2% риск на сделка които казваш ?Ако искаш да правиш милиони с центове трябва да посетиш спортния тотализатор, шансовете в трейдинга са същите, ама там се развиват по-бързо нещата
Когато даде повече взимаш, но освен 40% месеци има и такива на 5%. Тези проценти са на база неща, които се приемат за неписания закони (не случайно разбира се), определен риск и определен максимален дроудаун.