аз отначалото предимно четях, почти изобщо не търгувахна седмица да съм седял по един час общо пред графиките примерно, а четенето ми беше по 3-4-5 часа на ден
туй ми е основната грешка мисля, без нея вероятно щях да съм половин година напреде сега
![]()
аз отначалото предимно четях, почти изобщо не търгувахна седмица да съм седял по един час общо пред графиките примерно, а четенето ми беше по 3-4-5 часа на ден
туй ми е основната грешка мисля, без нея вероятно щях да съм половин година напреде сега
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (24-05-2015)
трябва да се балансират нещата демекв началото пак трябва повече четене, ама в най-кратък срок всичко дето се прочете да се провери по графиките, а туй е примерно 3 часа четене 1 час търгуване на ден
по-нататъка вече относителния дял на търгуването трябва да расте
язе към момента на един час четене да ми се падат вероятно над 20 търгуване
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Но някои се отказват завинаги. Някои на 1-я месец, други, на 6-я, а трети като Олег - на 6-та година....... по-добре късно отколкото никога
100, цената като ти удари стопа или лимита изпитваш ли някакви емоции ???![]()
аз предимно оставях стратегии щот намирах някоя нова дет звучеше малко по-логичноевентуално вече по едно време взех да си сглобявам мойта собствена от всичкото дет бях видял и изоставил преди туй
![]()
Абсолютно никакви, веднага се сещам, че пилците се броят накрая на месеца/годината и всичко което съм изкарал или загубил е само временно. Разбира се като се случат дни както няколко тоя месец на 100++ пипса, което са 10% печалба за мен, ами има си леко чуство на задоволство. Нищо, че един ден е капка в морето по пътя към крайната цел...
От доста време съм се отказал да търгувам ръчно на форекс и то главно заради емоциите
Нямам неври за хабене ,така да се каже
Тази работа съм я оставил на машините, те не се ядосват.
Освен това така нещата са по стратегически и повече трябва да се мисли вместо да чакаш на тука има тука нема
При машините ако го има то си го има и ако го нема, нема от де да доде![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Емоциите развалят цялата стратегия...Как може да си безразличен към парите и да приемаш спокойно загубите след като не можеш без тях...Аз се опитвам да си сдържам емоциите, но ми е трудно, явно ми трябва по-голям опит.
Нали каза, че си се изчерпал откъм емоции...
Пък и всички не можем да търгуваме с машини.
Ти си ги правиш, ние с гайдите какво?
Освен огромния плюс, който е липсата на емоции, машинките имат и огромни минуси също, просто нямат да го кажем резолюцията на човешкото око и съответно печалбата никога няма да е като при ръчна търговия. Освен това нещата не са просто пускаш и забравяш, трябва си контрол.
Аз още чакам да видя автоматизирана система, която да е оцеляла поне две години и резултатите да са нещо, което да си струва...