Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
masta (26-11-2014)
Озитоооооо, много любов, много страст..........само през долара не съм го хванал........засега![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Аз му пуснах една дълга , че много падна![]()
може да върне малко![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Барак Обама подписа заповед за незабавно изпращане на националната гвардия в размирните щати![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
подкрепата за южните икономики.......
в средноисрочен план.........ще отслаби еврото.........
но юнкер показа че империя може да се изгради.......само с равнопоставеност на поданиците и........ ясна принадлежност.......и не големи контрсти.......
историята...показва........че хленчещите и уялите елити ........погнусявайки се от плебса....в перифериите.......разяждат устоите.....на власта........и я поднасят.....на варварите......
така че ........давай доларееееееее
докато европа изгражда статута си на империя
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Бързо се стараеш да изпишеш всичко за 15-20 сек, докато работи.
Ще изпаднем в информационно затъмнение, ей. Комунизма пак идва на власт
----------
Тъкмо се бях засилил към форума на Баба Меца да чета какво се мъдри там..............той поне е независима агенция![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Май мецаните ще надделеят!Сега ще стигне 1,2470-1,2475,и айде по пързалката.
знае се за проблема и се работи, чакаме да го оправят ит отдела
бабо мецо къс дакс пуснах и аз от 9926 стоп 9950 да тестваме , то в този рейндж рисково ама ще видим накрая, лимит няма ако издържи стопа до края на деня ще го държа![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb