детайл и половина....ти колко искаш..........А на теб от тези 400 детайла, колко лева чисти ще ти останат ?![]()
![]()
детайл и половина....ти колко искаш..........А на теб от тези 400 детайла, колко лева чисти ще ти останат ?![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като не можеш да си изработиш заплатата те съкращават и назначават друг които може!
При нашита ИЗКРИВЕНА И МОНОПОЛНА ИКОНОМИКА може да заработваш 3000 лв. но работодателя не е длъжен да ти дави и 300 лв.
п.п. Не се сърди но даваш някакви смешни-детски примери.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тази дейност е нормално да се извършва от синдикати ( истински ) и браншови организации ( пак истински ). Ефекта е по-добър. С МРЗ просто изключваш най-изостаналите членове на обществото от това да имат работа. Във всяко общество има хора, които просто не са способни да изработят стойността на МРЗ и по този начин са обречени да са безработни завинаги.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Те тези дето не са способни никой не ги взима на работа,
как точно ги защитАва МРЗ ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
И като ме съкратят оставам безработен до живот, защото не съм способен да изработя дори МРЗ ? И къде тук е социалният ефект ?
Нашата изкривена и монополна икономика може да се излекува като всяка друга монополна икономика, чрез синдикати и браншови организации. Искания към работодателите и ако се налага стачки.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Социалния ефект ще го почустваш в бюрото по труда а твоето място ще го заеме човек които може да си заработи заплатата.И като ме съкратят оставам безработен до живот, защото не съм способен да изработя дори МРЗ ? И къде тук е социалният ефект ?
Нашата изкривена и монополна икономика може да се излекува като всяка друга монополна икономика, чрез синдикати и браншови организации. Искания към работодателите и ако се налага стачки.
![]()
![]()
Нека ти напомня за пореден път, че доходите в България са най ниските в Европа- работодател които разчита само на евтиния труд е ПАРАЗИТ и по добре да фалира.
Това тема за реване на тумбаците които никога не са давали заплати ли е?
Българина е мързелив и крадлив търтей!
КПД-то му е гола вода,за сметка на това е лаком до безкрай,той не разбира че парите които иска да взима не падат от небето.
Като отиде в чужбина обаче пак е мизерник по техните стандарти ама бачка като вол.
Угодия нема.![]()
minkov (25-11-2014)
Браво Звездолине, напипа тънкия момент.
Много ме кефят тези дето ми сравняват заплатите в Германия (примерно) и в България
Ама някой работил ли е в производство в Германия и да каже как е, щото аз съм го виждал как е и не ми хареса, щото и аз съм търтей и мързелив.
В Германия се работи 8 часа с 1 час почивка, а у нас се работи 1 час със седем часа почивка - от там и разликата в заплатите
Знаеш ли кога в Германия ще видиш плочкаджията да пуши цигара и да лепи плочки - никога или да спре работа всред работния ден щото му се пуши и така за 15-20 минути да дръпне 1-2 цигари - да ама не - пуши се половин час на обяд и след работно време
3/4-ти от умниците дето ми говорят за заплатите в Германия и една седмица няма да изкарат да работят по германски - имам безброй познати дето ходят и след 2-3 седмици се връщат, кой щото го изгонили дето не работи, кой щото му се видяла много работата
Даже и тези заплати са им много на работещите в България!!!
Та да продължим темата:
Жена ми туко що се прибра та какво ми разказва.
Тя работи в една ВИК фирма,подменят в момента водопровода на един цял град,обекта не е завършен във срок,хората нямат вода,аварии постоянно,работата отива на бунт и жестоки неустойки.
Всичките работници получават по няколко хилядарки заплата на калпак,шефа е ларж.
Ич ги боли фара как той сега ще си плаща кредитите за машините които струват стотици хиляди левове.
От днес всички са уволнени,докараха шефа си до прединфарктно състояние и безпаричие!
Та за кои малки заплати ревете бе ТУМБАЦИ,от българина чеп за зеле не става!!!
Тамън днес се чудя кой от моите пръв да уволня тия дни като всичките са заслужили.
"Шефа" не става, ... не са му виновни работниците, че са е докарал до там.Та да продължим темата:
Жена ми туко що се прибра та какво ми разказва.
Тя работи в една ВИК фирма,подменят в момента водопровода на един цял град,обекта не е завършен във срок,хората нямат вода,аварии постоянно,работата отива на бунт и жестоки неустойки.
Всичките работници получават по няколко хилядарки заплата на калпак,шефа е ларж.
Ич ги боли фара как той сега ще си плаща кредитите за машините които струват стотици хиляди левове.
От днес всички са уволнени,докараха шефа си до прединфарктно състояние и безпаричие!
Та за кои малки заплати ревете бе ТУМБАЦИ,от българина чеп за зеле не става!!!
Тамън днес се чудя кой от моите пръв да уволня тия дни като всичките са заслужили.![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров