Щом взимаш толкова голяма заплата защо пишеш за 0.30$ ???Сега като изчетох темата, че видях каква оцнка съм получил...
Виж сега да ти кажа: аз имам идеи и има ресурс да ги реализирам и ги реализирам и освен това получавам пари за това, че си реализирам идеите. Нямам представа дали са грешни но в по-голямата си част са печеливши.
Да ти обясня на кратко каво работя: Аз съм финнасов консултант на бизнеси с общ годишен оборот от над 100 милиона лева и съм единствен финансов консултант на тези бизнеси - просто те не чувстват нужда от други съвети.
С повечето от бизнесите работя вече над 15 години - всички се развиват прекрасно изпълянвайки моите идеи свързани с всякакви финансови въпроси, няма бизнес с който работя и да е закъсал, спрял работа, фалирал и т.н. Всички са в прекрасно финансово здраве.
Оценка може да ми дават тези бизнеси и те ми я дават, като ми осигуряват стандарт на живот от който твоите мечти за 1000 лв. заплата ми изглеждат някак странно
Та това исках да ти кажа - човек който си мечтае да бъде оценен на 1000 лв. месечно просто не е редно да си позволява да ми дава оценки.
Отвори си реална сметка и търгувайограниченията са по малко
п.п. Извинявай но нещо не ти вярвам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бизнесите от над 100 милиона нямат 1 от по нищо, как така имат 1 финансов консултант?Първоначално написано от minkov Виж мнението
Сега като изчетох темата, че видях каква оцнка съм получил...
Виж сега да ти кажа: аз имам идеи и има ресурс да ги реализирам и ги реализирам и освен това получавам пари за това, че си реализирам идеите. Нямам представа дали са грешни но в по-голямата си част са печеливши.
Да ти обясня на кратко каво работя: Аз съм финнасов консултант на бизнеси с общ годишен оборот от над 100 милиона лева и съм единствен финансов консултант на тези бизнеси - просто те не чувстват нужда от други съвети.
С повечето от бизнесите работя вече над 15 години - всички се развиват прекрасно изпълянвайки моите идеи свързани с всякакви финансови въпроси, няма бизнес с който работя и да е закъсал, спрял работа, фалирал и т.н. Всички са в прекрасно финансово здраве.
Оценка може да ми дават тези бизнеси и те ми я дават, като ми осигуряват стандарт на живот от който твоите мечти за 1000 лв. заплата ми изглеждат някак странно
Та това исках да ти кажа - човек който си мечтае да бъде оценен на 1000 лв. месечно просто не е редно да си позволява да ми дава оценки.![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pablo (27-11-2014)
Първо не пиша за 30-те стинки, ако пишех за тях, сигурно щях да пиша много повече
Сега си проверих бонуса - за този месец без този пост - 30.50$
Отделно от това - аз не вземам заплата - последната си заплата съм взел през октомври 1997 г., от тогава насам работя за себе си и нямам работодател, има възложители
Съвсем отделно от това - имам реални сметки, но не разчитам на сериони доходи от тях, форекса ми е съвсем странично занимание
А това, че не ми вярваш си е лично твой проблем. Нямам намерение да ти се доказвам.
----------
Не разбрах какво искаш да кажеш??? ...............................................
От месец май до момента ти имаш повече бонус от менПърво не пиша за 30-те стинки, ако пишех за тях, сигурно щях да пиша много повече
Сега си проверих бонуса - за този месец без този пост - 30.50$
Отделно от това - аз не вземам заплата - последната си заплата съм взел през октомври 1997 г., от тогава насам работя за себе си и нямам работодател, има възложители
Съвсем отделно от това - имам реални сметки, но не разчитам на сериони доходи от тях, форекса ми е съвсем странично занимание
А това, че не ми вярваш си е лично твой проблем. Нямам намерение да ти се доказвам.
----------
Не разбрах какво искаш да кажеш??? ...............................................и ми казваш, че не пишеш за бонуса???
Аз смятам, че пиша много! А ти пише ПОВЕЧЕ ... От както загуби облога малко те хвана срам и намали писането-вярно
п.п. Колко си депозирал в реалната сметка?
Колкото трябва, но не многоп.п. Колко си депозирал в реалната сметка?
Предполагам, че няма процедура за преотстъпване на бонуси, ако имаше с удоволствие бих ти преотстъпил мояОт месец май до момента ти имаш повече бонус от мен и ми казваш, че не пишеш за бонуса???
Аз смятам, че пиша много! А ти пише ПОВЕЧЕ ...
Според мен не съм писал нито много, нито малко - писал съм колкото трябва
Пиши колкото си искаш аз не съм админ и не ти правя забележка. Дадох ти сравнение на база на което се базира твърдението ми, че пишеш много.
Много бих искал да пишем по темата защото защото точно в момента се правят промени в подоходната политика а не да си вадим кирливите ризи.
Айде бе, 1300 поста от май месец, не са малко. Не че има нещо лошо в това де.Първо не пиша за 30-те стинки, ако пишех за тях, сигурно щях да пиша много повече
Сега си проверих бонуса - за този месец без този пост - 30.50$![]()
Ми да поишем по темата - всъщност какви точно промени се правят в оподоходната политика?Много бих искал да пишем по темата защото защото точно в момента се правят промени в подоходната политика а не да си вадим кирливите ризи.
Вчера беше публикуван проектобюджета за 2015 г. - на практика промяна в политиката на доходи и данъци няма - запазват се всички данъци и осигуровки такива каквито бяха и през тази година, единствено се увеличава макс. осигурителен доход, което ще окаже леко положително влияние на хората с по-високи пенсии и ще затормози малко хората с по-високи доходи - други промени няма., Всичко си остава по старому. Даже и МРЗ няма да се променя.
Явно управляващите считат, че сегашното положение е оптимално.
Годишен доход до 4080 лв. сега е освободен от ДОД и с подаване на данъчна декларация тези пари трябва да бъдат върнати.Ми да поишем по темата - всъщност какви точно промени се правят в оподоходната политика?
Вчера беше публикуван проектобюджета за 2015 г. - на практика промяна в политиката на доходи и данъци няма - запазват се всички данъци и осигуровки такива каквито бяха и през тази година, единствено се увеличава макс. осигурителен доход, което ще окаже леко положително влияние на хората с по-високи пенсии и ще затормози малко хората с по-високи доходи - други промени няма., Всичко си остава по старому. Даже и МРЗ няма да се променя.
Явно управляващите считат, че сегашното положение е оптимално.
Това данъчно облекчение искат да го премахнат
Би трябвало да го знаеш???
А ти би трябвало да знаеш , че се работи на база съществуващ нормативен документ, а не на кой какво иска или какво си дрънка по Тивито
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark