Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пише БАС, а не БАЗ и да загубих облога и съвсем коректно и в духа на облога имах желание да си изпълня задълженията - ти не пожела и след като веднъж като, че ли приключихме този спор не е мъжко според мен да го повдигаш отново публично. Аз все още съм готов да си изпълня облога... от тебе зависи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Неееееееееееееееееееее говорих за твоята логикаПише БАС, а не БАЗ и да загубих облога и съвсем коректно и в духа на облога имах желание да си изпълня задълженията - ти не пожела и след като веднъж като, че ли приключихме този спор не е мъжко според мен да го повдигаш отново публично. Аз все още съм готов да си изпълня облога... от тебе зависиДавах пример с това, че вярваш в неща които определено не са правилни. И сега мислиш грешно и ще отстояваш до последно-просто си такъв
![]()
Последна редакция от pablo : 26-11-2014 на 10:51
pablo,много често съм съгласен с твоето мнение ,защото има в тебе развита една социална справедливост,но това за посоката на йената няма място в спор между трейдъри,пазара е такъв че винаги един ще смята едно за посоката друг друго,и грешката на сбъркалия не го прави лош трейдър или вярващ в погрешни тези,това е просто едно виждане за пазара,ако е сделка е просто един даден стоп.
Новак,няма как да промениш толкова лесно мисленето на хората живеещи в беден град в който не се знае дали има един двама свестни работодатели с родители също живели бедно,не всеки може да се вдигне и да отиде в чужбина или дори в София ,или пък да си изгради бизнес.Много хора са притиснати за да се съгласят на такива условия,това пък дава свобода на некоректни работодатели да си разиграват коня както им скимне,измислени както казваш ти,но съвсем не рядко срещани.Но в крайна сметка от работещите зависи дали ще продължава това или ще продължават да им дават толеранс.
L1914 (26-11-2014)
Да, имам мнение по доста въпроси и си го отстоявам, когато греша си признавам, но точно по въпроса за заплати и доходи съм склонен да коментирам само с хора, които реално са в бизнеса, плащат запалти и знаят как се изкарват парите
Не съм склонен да коментирам тези въпроси с хора, чиито мнения се базират само на лични самооценки и реално никога не са били в реалния бизнес и не са имали отговорноста да плащат заплати
Не ми се струва нормално да има хора ,които работят за два лева на час
и ние да сме съгласни с това / дори и да сме в позицията на работодатели , а не на работници /
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ок притиснати са , наясно съм със ситуацията по малките градове, но и там има варианти- земеделие, пътуване до друг град и т.н.
Кофти условия ами ок кофти са- едни избират тях и гледат да се нагаждат и адаптират, другите седят и чакат и си остават трайно безработни.
Няма начин да се справяш и накак да вървиш напред и да работиш ако не се адаптираш към конкретната среда- като не ти изнася всеки е свободен да си тръгне, ако не може да си го позволи си наляга парцалките и гледа по-добре да се подреди.
Поставете се на мястото на работодател - наемете служител какъв ще наемете такъв без прекъсване в стажа или такъв дето не е работил никъде и няма и елементарни трудови навици щото е чакал прекрасното предложение например.
Както и разграничавам държавна работа някаква и работа в частна фирма- има разлика при начина на правене на подбор
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Това е пример с които колегата демонстрира грешна логикаpablo,много често съм съгласен с твоето мнение ,защото има в тебе развита една социална справедливост,но това за посоката на йената няма място в спор между трейдъри,пазара е такъв че винаги един ще смята едно за посоката друг друго,и грешката на сбъркалия не го прави лош трейдър или вярващ в погрешни тези,това е просто едно виждане за пазара,ако е сделка е просто един даден стоп.
Новак,няма как да промениш толкова лесно мисленето на хората живеещи в беден град в който не се знае дали има един двама свестни работодатели с родители също живели бедно,не всеки може да се вдигне и да отиде в чужбина или дори в София ,или пък да си изгради бизнес.Много хора са притиснати за да се съгласят на такива условия,това пък дава свобода на некоректни работодатели да си разиграват коня както им скимне,измислени както казваш ти,но съвсем не рядко срещани.Но в крайна сметка от работещите зависи дали ще продължава това или ще продължават да им дават толеранс.В спора за доходите той ще отстоява до последно това в което вярва колкото и да е грешно.
Една от функциите на държавата е да се грижи за гражданите и МРЗ е един от тези механизми Минков едва ли го осъзнава това![]()
Добре де има МРЗ, но доколкото разбрах не тя ти е проблема, а че работодателите са некоректни и не плащат поне 1000лв
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Така е, 2 лева на час е направо жалко, то не са пари това направо.Не ми се струва нормално да има хора ,които работят за два лева на час
и ние да сме съгласни с това / дори и да сме в позицията на работодатели , а не на работници /