Това е трети път, първо Орешко взе, после служебното правителство взе и сега тез
Това е трети път, първо Орешко взе, после служебното правителство взе и сега тез
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
звездоброец (26-11-2014), GGBG (26-11-2014)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тия са пълни идиоти.. лъжат, мажат, крадат.. не е истина просто.. изобщо вече спирам да им слушам изказванията, че само се изнервям..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Не е ли 4,5 млр. Поне аз чух за толкова.
http://www.economic.bg/bg/news/4/reu...aven-zaem.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
първия е за толкова.. общо за годината са 8,1 милиарда лева.. най-голямото задлъжняване на България в нейната история в рамките на 1 година..
Е да, общо са толков. Но ако са погасени, някъкви други дългове, нетно е малко по малко. Както и да е. Реално 3 млр ни коства банковата система
един куп лъжи... мен това ме дразни.. разбирам те, че ги харесваш колега ама за мен за Демагози и Нещастници..
..Боко бил спестил 800 милиона от задължениета към депозантите..
..самите задължения са само 3,6 милиарда ама във Фонда за гарантираните влогове има 2,1 милиарда... значи трябва да платим само 700 милиона..
..ама накрая ще вземем заем за 3 милиарда за да платим депозитите..
.. ще вземем и заем за Велчевите облигации за 2 милиарда нищо, че Орешарски вече взе този заем за 1,7 милиарда поради същата причина..
...знам ги, че са крадливи нещастници ама поне да не се подиграват с хората като ги лъжат постоянно..
цябата работа е ,че народа ще плати едни отркаднати от КТБ (откраднати от всички не само от Боко) между 5-7 милиарда които ще бъдат транформирани под формата на заеми като задължания на бюджета ( всичи нас) и ще тежат на поколения напред..
О ... аз никой не харесвамедин куп лъжи... мен това ме дразни.. разбирам те, че ги харесваш колега ама за мен за Демагози и Нещастници..
..Боко бил спестил 800 милиона от задължениета към депозантите..
..самите задължения са само 3,6 милиарда ама във Фонда за гарантираните влогове има 2,1 милиарда... значи трябва да платим само 700 милиона..
..ама накрая ще вземем заем за 3 милиарда за да платим депозитите..
.. ще вземем и заем за Велчевите облигации за 2 милиарда нищо, че Орешарски вече взе този заем за 1,7 милиарда поради същата причина..
...знам ги, че са крадливи нещастници ама поне да не се подиграват с хората като ги лъжат постоянно..
цябата работа е ,че народа ще плати едни отркаднати от КТБ (откраднати от всички не само от Боко) между 5-7 милиарда които ще бъдат транформирани под формата на заеми като задължания на бюджета ( всичи нас) и ще тежат на поколения напред..Ако съм създал такова впечатление, сори.
Но гледам да съм обективен доколкото мога и ми стигат познанията. Не вярвам на политиците, но и на медиите, които доста често говорят бая безмислици.
Проблема е, че най-често дълг се телгли, за да се покрива стар. А тази информация официално си я има на страницата на БНБ. Това е най-достоверния источник. И аз и ти може да я проверим и да си направим изводите.
Специално за облигациите на Милен Велечев - техния падеж бе някъде в началото на годината май и вече трябва да са го платили
Аз пък не разбрах защо във фонда за гарантиране на млогове се оказа че няма никакви пари, а пък първо викаха че имало
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark