Доста се позагубиха, 100-то го няма нещо, Олег и той с него май напусна.ама де са загуби тоя човек 2 дни май не се е вясвал във форума да не би да е заминал за Калининград да си търси наградатаКура не съм го мяркал също.
Доста се позагубиха, 100-то го няма нещо, Олег и той с него май напусна.ама де са загуби тоя човек 2 дни май не се е вясвал във форума да не би да е заминал за Калининград да си търси наградатаКура не съм го мяркал също.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е как - последните 2 ма, особено Олег редовно се вясва в темата на РЕДА. kypa определено ще да е направил 250$ за тоя месец при неговите възможности - нормално да посмали активността. 100 сигурно му омръзна да повтаря едно и също месеци наред...има и други дето като посъберат по-солидна сума си дават почивка. ти и аз понякога почти не пиша по различни причини...
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
tretipip (27-11-2014)
Пенцата е докундисан на форума
сърдитко Петко![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
wannabe (27-11-2014)
КУ-КУ, аз съм тук! Извинете, че не пиша често, но чета и като имам какво да споделя - правя го!![]()
А ми то естествено беше така да стане. Ти и Уонаби май сте пропуснали много по-"ярки" личности тука във форума преди Пенман. Имаше едни, които не само пишеха по 100 поста на ден, а се обзалагам че изобщо и те не знаеха какво пишат, камо ли да има някаква връзка с търговията. А Пенман поне беше тематичен и задаваше въпроси, нормални за начинаещ трейдър все пак. Какво чак толкова го заклеймихте не ми е ясно. за теб е ясно че нещо те бил обидил преди време де, ама за другите...
----------
Той сам си го каза, че имал някакви проблеми с нервите и още някои неща и форумът хич не му е полезен в това отношение.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Специално аз нямам абсолютно нищо против пенцата да си пише каквото си иска, ама е нагло,и смешно от негова страна да предявява претенции към писанията на другите,да прави забележки, а самия той да няма усещане за собствените си безмислици,с които трупа бонус.Какво чак толкова го заклеймихте не ми е ясно. за теб е ясно че нещо те бил обидил преди време де, ама за другите...
Преди няколко дена,аз ви задавам въпроси относно верификацията,съсредоточи а съм се, влезнала съм си в личния кабинет,и хоппппп долетява пенцата с тъпоумния си въпрос защо аджеба,съм нямала скенер ли принтер ли,каквото там се казва.
А направете го това на него,когато примерно се интересува от нещо и задава въпроси, и стойте,та гледайте как пищи като убодено мече.
Много кудкудякаше моливчо Ели. Кат' дърта тъща беше. Едно и също в 10 теми ......
Защо така пак не излизат постовете.... я да пробвам така
"Специално аз нямам абсолютно нищо против пенцата да си пише каквото си иска, ама е нагло,и смешно от негова страна да предявява претенции към писанията на другите,да прави забележки, а самия той да няма усещане за собствените си безмислици,с които трупа бонус.
Преди няколко дена,аз ви задавам въпроси относно верификацията,съсредоточи а съм се, влезнала съм си в личния кабинет,и хоппппп долетява пенцата с тъпоумния си въпрос защо аджеба,съм нямала скенер ли принтер ли,каквото там се казва.
А направете го това на него,когато примерно се интересува от нещо и задава въпроси, и стойте,та гледайте как пищи като убодено мече."
... обаче благодарение на въпроса му за скенера малко след това всички разбрахме от Уонаби, че може камерата на телефона да се използва като скенер с едно специално приложение, така че и нещо полезно имаше в загатването на темата все пак.
Аз лично не съм забелязала да предявява бог знае какви претенции и критики, но знам ли - не съм му следила всички изказвания.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 27-11-2014 на 23:38
Аз нямам нищо против човека. Може би ни гледа сеира отстрани и всеки момент ще избухне
Важното е темата да се поддържа жива.