Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има всякакви начини претръшках всичко що се предлага като обучение, накрая намерих такива , които освен че не се изнервиха от безсрайнит еми въпроси , ами даже и ми отговаряха, познати напред назад , хванах контакти с хора ,, които работят това нещо и така.И този ментор как да се намери ?Да пуснем обява във вестника, че си търсим форекс гуру ли ?
![]()
Нали за това е бектестът, за да изчезне тази несигурност. И ако си спазваш стратегията => това е правилното, независимо дали ти е ударен стопа или лимита
Иначе и аз съм съгласен със 100-то, но според мен читав ментор трудно се намира
----------
А за управлението на сделката това е най-сложното нещо от цялата работа.
Като цяло много се концентрират върху входа, но всеки добър вход може да бъде окепазен с кофти управление и вместо печалба , да излезеш на загуба
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (29-11-2014)
Нали едно от основноте правила бе: ограничавай загубите и оставяй печалбите да растатккддккфкьндйй
RyMu (29-11-2014)
Това значи ли, че едновременно отваряш по две позиции, от които една е с лимит, а другата без ?Защото аз не процедирам така, а отварям една сделка, която я затварям на части
Иначе и според мен задължително трябва да се следят графиките когато имаш отворена позиция, за да се управляват трейдовете по-успешноВчера например имам две сделки на БЕ, които ако не бях пред платформата щяха да бъдат с ударени стопове
![]()
Зависи. Ако е по муден пазара отварям две сделки. Иначе една и затварям на части.Това значи ли, че едновременно отваряш по две позиции, от които една е с лимит, а другата без ?Защото аз не процедирам така, а отварям една сделка, която я затварям на части
Иначе и според мен задължително трябва да се следят графиките когато имаш отворена позиция, за да се управляват трейдовете по-успешноВчера например имам две сделки на БЕ, които ако не бях пред платформата щяха да бъдат с ударени стопове
И аз така процедирах ама по този начин съм изпуснал пет цифрена сума до момента от печеливши ордери без лимити които няма кой да им прибере през деня печалбите когато трябва да не споменавам че и след това да пусне в обратна посока че сметката става фрапираща.![]()
Добър ден !
Къде е моят приятел 100
Уонаби, кога е близък стоп/лимит, след като се влезе в сделката, няма нужда от други действия.
Това е и идеята. Правиш гледаш, струваш, пускаш и каквото стане. Правиш същото още 99 пъти и средно се оказва, че работи или не работи.
За десет петнадест пипа да, така е. Обаче нали остава част с надеждата за ранърИ там вече си иска активно управление. Тъпотия е профит от 20-30 пипса да се превърне в 5-10 пипа загуба заради непреместен стоп
![]()