Това като гледам е собственик на някакъв сайт - мяркала съм го, явно човека се е насочил към тоя сегмент - сайтове и книги, нищо чудно и курсове скоро да цъфнат.
Съмнява ме нещо ново да е написал извън известното в областта.
Това като гледам е собственик на някакъв сайт - мяркала съм го, явно човека се е насочил към тоя сегмент - сайтове и книги, нищо чудно и курсове скоро да цъфнат.
Съмнява ме нещо ново да е написал извън известното в областта.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Случайно покрай рекламите за днешната конференция за валутна търговия попаднах на сайта и книгите, но не съм ги разглеждал по-обстойно
ПП ето го и сайта на авторът http://trade4win.info/![]()
Novak (28-11-2014)
Явно да
от анотация:
В първата книга разказва за настройките на ума.
Във втората книга ще разказва за програмирането на успеха. Тук ще научите кои качества и умения ще ви позволят да се причислите към лигата на печелившите трейдъри.
В третата книга ще "издам" системата на майстора.
Всички да залагат кой квото има, ще се става милярдерин![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Виж пък т'ва http://www.investor.bg/strategii/127...striit-184631/
бах ги в балъците![]()
GGBG (28-11-2014)
Каква конференция е имало, тук в бг ли е.....................
на инвестора http://forexforum.investor.bg/![]()
Novak (28-11-2014)
Е, пропуснали сме, не че щях да се забързам да отида ама все пак.
Може и ние да направим една конференция на българия форекс с програма кафе ядене пиене и я допишете като знам форумците имат доста опит в тая област.
А извън сарказма и шегата - хубаво е да има такива мероприятия
Нормално е това с курсовете, книгите, зарибяването и митовете. Но наред с тези неща не трябва да забравяме, че в повечето книги пише и истини, както и доста ментори говорят истини, ще ги познаето по това, че не ви харесват![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А аз от мойте ментори съм си доволна и си ги харесвам, доста време ми спестиха по пътя, ама придобих някаква родителска деформация да обръщам с хастара отвътре всякакви видове обучения .
хахах, като има търсене, ще има и предлагане
Който иска да спести 3к от курса на белфорт, може да си го дръпне от тук
Джордан няма да се сърдимного
![]()