Пазарът в 28 пипа, днес пак е понеделник. Довечера отново Телевизионен Театър![]()
Пазарът в 28 пипа, днес пак е понеделник. Довечера отново Телевизионен Театър![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (25-11-2014)
Брат за 7 работни дни ДАКСА поскъпна с 10% почти...Никой не ти говори да продаваме за 6000, а за корекция от рода на 200-300 точки, както по-рано каза ПРАСЮ
ТвайПък като няма корекция...няма ко да прайм..няма да умиргаме я
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
тез долните неща дет ги мисля.....ако ги немаше.....немаше да те има и тебе и мене.....
обадете ко става с пазара.....Даксито - ракета......ойрото и кабелта спек.....що таки.....нъл корелации морелациии....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
babaMETZA (25-11-2014)
днес ЕК е одобрила ликвидната подкрепа за ПИБ от 900 млн. лева да бъде до 28 май 2016 г..
не вкара ли държавата прекалено голяма помощ за тея пиб последните месеци![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
БАБО МЕЦООООООО !!!!
АДИ ти си. ЗНАМЕТО и МЕЧКАДАРИТЕ !!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
alf (25-11-2014)
Знам, ама на контрелата се дават само стопове на пазаря............![]()
babaMETZA (25-11-2014)
То е като хранопровод - някой вкарва, част остава, друг изкарва и изнася. После пак ще има мустаци, ЮАР, Интерпол, "съдът е безсилен"![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
МДААААА
СПЕКУЛАНТО ....ТРЕБЕ СЕ ИЗТОРМОЗИ................................ ........................
----------
дедо коледа..........требе дойде и при мен.........
от кога не е идвал/................
http://www.frognews.bg/images/Teen_T...ri-jaltici.jpg
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E