Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Българин отишъл на специализация в Япония и гостувал на колега японец. Там искал да ползва тоалетна, но скоро се върнал при домакина и му се оплакал, че не знае как да влезе, защото вратата на тоалетната няма брава и дръжка. Японецът му казал, че тя е с фотоклетка и сензор и като стоиш пред вратата 5 секунди, тя се отваря; като влезеш - автоматично се заключва; а като си свършиш работата и пуснеш водата - автоматично се отключва.
Българинът харесал технологията и си поръчал една за вкъщи. Когато обаче японецът дошъл в България, в дома на приятеля му, на вратата все пак имало брава. На въпроса "Защо?", нашият отговорил.
- Технологии... технологии, ама тук сме в България. Първия път, като спря токът - срах отвънка, а втория път, като спря водата - спах вътре...
Директор на фирма излизал в отпуск и затова извикал заместника си и му казал:
- Оставям те да ме заместваш докато ме няма. Ако искаш да чукаш секретарката, само й кажи: "Ела в кабинета ми да ти издиктувам и после да ми пуснеш едно писъмце" и тя си знае работата. Минали няколко дни и на заместника му се приискало да чука секретарката и и казал да дойде в кабинета му "да и издиктува и после тя да му пусне едно писъмце".
Тя казала:
- Шефе, не мога, тъй като в момента съм в месечен отчет?!
След малко обаче размислила и му се обадила:
- Може да ми го издиктувате устно, а аз после да Ви го пусна и със задна дата.
- Може, може,... ама, аз докато те чаках, вече го написах на ръка...
Наркоман в аптеката:
- Дайте най-силния опиат, който имате!
- А имаш ли рецепта?
- Рецепта ли? Бе аз ако имах рецепта сам щях да си го правя...![]()
да......скрито оръжие.....................
image upload free[/IMG]
"Търся работа! Искам да работя дете в детска градина. Отворен съм за варианти от младша до подготвителна група - предложенията за ясли няма да ги разглеждам! Професионални умения: храня се добре, спя непробудно следобед, играчките сам ще си ги донеса! Генади, 30 години".
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Т.к. имам проблем с реотаните за отопление на задното стъкло и реших да се поровя в нета, да видя кой как се е справил със ситуацията.........и по-важното какви могат да бъдат първопричините. Натъкнах се на този форум, обърнете внимание на въпросите на DemonPK и Todor_Petkov_85. То бива слабоумие и липса на всякаква воля да помислиш, но това е рядко срещано. Възможно е да са прикрити неестествени блондинки
http://www.renault-bg.com/smf/index.php?topic=18629.15
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kypa (06-12-2014)
Англичанин,французин и Бай Ганьо спорят за националността на Адам и Ева;
Англичанинът:
- Адам е типичен англичанин.Само един джентълмен може да се лиши от едно ребро,за да направят жена от него!
Французинът:
- А пък Ева е типична французойка. Само французойка може да се отдаде на мъж за една ябълка!
Бай Ганьо:
- А според мен и двамата са българи! Само българите с гол задник и една ябълка в зъбите се чувстват като в рая!...
Мутра лежи в болница с разстройство. Лекарите са му предписали строга диета. Влиза медицинска сестра и носи паница с някаква бистра супичка..
- К`во е т`ва, ма? Ти да не си луда? Я да ми донесете свинско със зеле, луканка, филенце и такива нещица. Т`ва нема да го ям.... - крясва мутрата и хвърля чинията по сестрата.
Сестрата разплакана отива при лекаря и се оплаква.
- Мдааа, така няма да се оправи пациентът. Да му се направи клизма! - нарежда лекарят.
Двама яки санитари хващат мутрата, връзват го за леглото и му правят клизма.
След като приключва цялата процедура, мутрата се завива през глава, вади телефона и тихичко се обажда:
- Тиква, ти ли си? Я вземи още двама и елате да ме изнесете от тая болница. Тия са луди, бе! Каквото не изядеш ти го наливат в задника..![]()
Жена нахълтва към полунощ в бар, хваща мъжа си за реверите на сакото и започва да му крещи:
- Обеща да се прибереш към осем, ааа...
- Ама азз... аз съм още на шестото...
Срещат се двама бизнесмени. Единият пита:
- Как вървят нещата с младата ти съпруга?
- Засега нормално.
- Какво означава “засега”?
- Ами засега имам пари.
Един мъж, който постоянно бил хокан от жена си, че е мижитурка и световно неизвестен, един ден се втурнал вкъщи, размахвайки вестник в ръка:
- Жена, вече съм известен! Във вестника пише за мен!
- Какво пише бе, мухльо, я покажи!
- Ето виж, тук на 69-а страница пише, че градският транспорт е превозил през изминалата година един милион пътници - и аз съм в това число!
Приятели си приказват преди празниците:
- Ще дойдеш ли с нас да пием на Нова година?
- Не, вкъщи ще съм си... освен ако не се скарам с жената.
- Ами постарай се тогава... все пак Нова година е!
Почерпен влиза в бутик. Хубавата млада продавачка любезно го пита:
- Да ви покажа ли нещо?
- Ами да! Ако може първо циците, после дупенцето...
Между приятели:
- Какво прави вчера бе, Гошко?
- Цяла нощ бях у бившето ми гадже и съм чукал!
- Сигурно е било супер?
- Не бе, не ми отвори!
- Скъпи, харесва ли ти манджата?
- Какво, пак ли си търсиш повод за скандал?
Двойка влюбени се целуват на дивана. По някое време младежът пристъпва към по-решителни действия и бута девойката по гръб.
- Почакай! - казва тя, - не е ли по-добре след сватбата?
- Знам ли... Ами ако мъжът ти се случи някой ревнивец?
Един го стягало тук, боляло го там - отива на лекар. Докторът го преглежда, но не намира нищо. Все пак попитал:
- Ти да не си любител на чашката?
- Еее, докторе, хайде да не се обиждаме сега - професионалист съм!
На прием жена укорява мъжа си:
- Вече за десети път отиваш до бюфета и си наливаш питие. Какво ще си помислят хората за теб?
- Могат единствено да ме съжаляват. Всеки път казвам, че е за теб...
Две приятелки си говорят:
- Ох, моят много пие!
- И моят пиеше, но го отучих.
- Как?
- Като поиска да спи с мен, го наказвах с поза 101.
- Каква е тя?
- Мъжът отгоре, а отдолу няма никой.
Двама абсолютно пияни мъже седят на улицата. Срещу тях се задава полицай.
- Пешо, гледай, гледай! - сочи единият - Този е обратен...
- Ти пък как разбра?
- Гледай колко красиви жени има по улицата.
- Да, пълно е с тях! И какво?
- Ами тоя ей сега ще се лепне направо за нас...
Двама пияни се карат:
- Признай, че в мен все пак има нещо качествено!
- Дааа, половинката “Джони Уокър”, която току-що изкърка!
Диалог в кръчма:
- Защо пиеш толкова много?
- За да удавя мъката...
- Е, успяваш ли?
- Не! Колкото повече аз пия, толкова тя все по-добре плува...