Леле,тия хванаха Фицката.
.................................................. .....................
Леле,тия хванаха Фицката.
.................................................. .....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (29-11-2014)
Ауч
ксиешщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщ щщш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (29-11-2014)
---------------------------------------------------------------------------------
пфахахахафхахфахфа разгледах коментарите, какви дилеми само се разнищват, какво нещо![]()
![]()
Чоловека бил засегнат, че гледали на него като на месоязе пъ като ги гледам всичките без грам срам какво да кажа
![]()
![]()
Последна редакция от mck : 28-11-2014 на 20:06
хахахах, само като им видиш доволните, облизващи се физиономии, няма какво да коментираш
---------------------------------------------------------------------------------
пфахахахафхахфахфа разгледах коментарите, какви дилеми само се разнищват, какво нещо![]()
![]()
Чоловека бил засегнат, че гледали на него като на месоязе пъ като ги гледам всичките без грам срам какво да кажа
![]()
FINAL ROUND, FIGHT
![]()
kypa (29-11-2014)
В бар се запознават мъж и жена. Започват непринуден разговор и мъжът пита:
- С какво се занимавате?
- Детска учителка съм. А вие?
- Аз съм лекар.
- Гинеколог?
- Не… Но мога да погледна.
В магазин за дрехи влиза млад мъж и казва:
- Искам смокиново листо! Утре ще ходя на бал с маски и ще играя Адам.
Носят му смокиново листо, той го пробва и казва:
- Не, малко ми е.
Носят му по-голямо.
- И това ми е малко.
Така няколко пъти, докато на продавача не му писнало и казал:
- Бе ти що не си го преметнеш през рамото и не се маскираш на бензиноколонка?
----------
Германците купили завода "АЗЛК" и решили, че вместо Москвич да произвеждат Мерцедес. Настроили линията, пуснали я - излиза пак Москвич... Сменили машините изцяло с немски, целия завод преоборудвали, пускат линията - пак Москвич... Сменили персонала, само немци (даже охраната и чистачките)... Пускат пак линията - МОСКВИЧ!
На отсрещният хълм стоят Чапай и Петка, гледат, и Чапай дълбокомислено отбелязва:
- Петка, аз като ти разправях, че мястото е прокълнато, ти ми се смееше...![]()
Таралеж е птица упорита,
не го ли ритнеш - не полита.![]()
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...79c23b22ec4a3a
http://glasove.com/interviuta/44739-...-pliue-po-mene
уникална- А намери ли се изгубеното ви коте?
- С това коте се спекулира вулгарно и перверзно. Това дойде от пловдивската структура на Бареков. Факт е, че апартаментът ми беше отворен. Случайно комшиите, които са слизали от горния етаж, са забелязали. Притеснително е, че вътре имаше документи и едно коте, което сме си го възпитавали от малко. Чисто, обикновено домашно животно. Няма го вече. Бяхме го взели, аз като биолог, още сляпичко. Искахме да го обучаваме на култура, на принципно поведение, на навици и да видим по какъв начин ще се получи. Пуснала съм жалба в Шесто РУП, има и свидетели.
----------
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...4e&oe=550A0EAD
Последна редакция от RyMu : 29-11-2014 на 10:12
Мъж е пред болницата, в която жена му току що е родила:
-Минке маааа,момче ли е?
-Не.
-Ми к'во е?
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark