Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mck (26-11-2014), D-12 (27-11-2014), toranagasan (27-11-2014), kypa (29-11-2014)
В обява за запознанства тя написала: "Непременно да е висок и забавен".
Един от отговорите:
"Висок съм само 170 см., но съм поне с 6 сантиметра по-забавен от повечето мъже."
Две студентки (едната математичка, другата следвала логика), се прибират късно вечерта. Математичката забелязала, че са следени от момче и казала:
- Изчислих, че ако вървим с това темпо, след 50 метра този ще ни настигне. Предлагам да се разделим.
Другата приела и момчето тръгнало именно след нея. Не след дълго време студентката по логика се прибрала и естествено започнала да разказва какво е станало:
- Точно както беше изчислила, след 50 метра ме настигна и ме вкара в тъмното.
- После какво стана? - попитала другата.
- Каза ми, че иска секс и аз доброволно си вдигнах полата, а той си свали панталона...
- И после, и после какво стана? - нетърпелива питала математичката.
- Ами какво, логично с вдигната пола се бяга по-лесно, отколкото със свален панталон...
Въпрос към радио "Ереван":
- На някои места по света измъчват хората с ток. А знаете ли как е в България?
Отговор от радиото:
- В България ги измъчват с ток, парно и вода...
Гошо попълва анкетен лист при уролога. Следва въпрос "Дата на последен полов акт?". Звъни на жена си?
- Маре бе, кога за последен път се таковахме? Как кой се обажда, ма???
- Ало, дружеството за защита на животните ли е?
- Да.
- Абе, тука един пощаджия се качил на дървото в двора и псува питбула ми.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ало зоопарка ли е?
Да зоопарка е.
Вашия телефон ми го дадоха от 112.
Да какъв е проблемът?
Ами вкъщи се вмъкна някаква змия.
Ти да не си от дружеството за защита на животните?
Не не съм.
Зелената партия?
Не.
Ми шибни я с лопатата тогава!
Между приятели :
-Копеле... са сека мацка че ни излиза с номера, че била по-хубава дори от Мисис България...
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Звъни се на вратата. От вътре се чува:
- Кой звъни?
- Полиция!
- Какво искате?
- Да си поговорим.
- Много ли сте?
- Двама сме.
- Ами поговорете си тогава.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Разговор между близнаци:
- Къде ходиш, бе? Мама вече два пъти ме къпа!
Мъж отправя комплимент към своята съпруга:
- Ти си... ти си по-красива дори от мисис България!
Детска градина в Америка. Учителката събира децата:
- И така деца, наиграхте ли се?
- Да!
- Кажи Сара, ти на какво игра?
- Играх си на пясъчника.
- Сега, ако напишеш правилно "пясък" на дъската, ще получиш шоколадче.
Пише детето правилно и получава шоколадче.
- А ти Майкъл, какво прави?
- Играх си със Сара на пясъчника.
- Добре...ако напишеш правилно "играя", ще получиш шоколадче.
Пише го, получава....
- А ти, Джамал какво прави?
- Аз исках да играя с Майкъл и Сара на пясъчника, но те ме замеряха с камъни.
- О, това е потресаваща расистка дискриминация! Ако напишеш правилно "потресаваща расистка дискриминация", ще получиш шоколадче..
Има и такива случки: Лежиш си на дивана, пиеш биричка, гледаш мача по ТV....
Изведнъж телефона звъни: "Взе ли детето от градина?, Ходи ли в магазина? Мама утре пристига на гости - нали не си забравил??? защо мълчиш бе?!?? Иванееее!"
А ти не си Иван, а Стоян!!! И на душата - празник!
Седели в един бар англичанина, французина и българина и си хвалели жените.
Англичанинът:
- Моята прекрасна лейди, когато язди, краката и опират в земята. Не, че язди пони, а въпрос на дълги крака!
Французинът:
- Моята мадам, когато се разхождаме и обгърна кръста и с ръка, със същата ръка си оправям токата на колана. Не, че ръката ми е дълга, а въпрос на тънка талия!
Българинът:
- Аз пък сутрин като стана, преди да отида на работа шляпвам моята Мара по задника. Когато се върна, задника и още се тресе. Не, че има голям задник - въпрос на работно време!![]()
Бати паркирането, замалко да направи игрище за водна топка
Лупата ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааа![]()
малко пред-коледен полицейски екшън
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…