http://9gag.com/gag/aAV4Qx0
.................................................. ...............
http://9gag.com/gag/aAV4Qx0
.................................................. ...............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Песимистът вижда само тунел.
Оптимистът вижда светлината в края на тунела. Реалистът вижда тунела, светлината и приближаващия влак.
А машинистът... машинистът вижда трима идиоти, седящи на релсите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Един чиляк много пиел и редовно се подпуквал у дома до припадък. След последното напиване обаче умрял и хоп, в рая. Гледа го Господ и му дума:
- Абе ти че си добър човек, добър си. Не си за ада. Но пък много пиеш, бе! Не си и за рая още. Ще те преродя в нещо, по твое желание, за да се пооправиш в новия живот и пак тука ще те чакам. В какво искаш да те превърна?
- Хм, не искам да съм човек, вече съм бил. Да е някакво животно, ама такова дребно, да не се набива на очи. Да не го тормозят другите, да не го ловуват, да не го колят по празниците......я ме превърни в паяк.
- Хубаво - БЪДИ ПАЯК!
И човечецът се преродил в паяк на тавана на собствената си къща. Погледнал надолу и видял на кухненската маса една чашка ракийка и яката му се допило. Протегнал краченце, ама тя на 2 метра разстояние. Помолил се към Господ:
- Господи, много ми се пие бе, нека да е последно. Ама как да стигна до чашката, много е ниско.
- Напъни се и от задника ти ще излезе паяжинка и ще се спуснеш по нея.
Напънал нашия, напънал и се спуснал на половината разстояние. Пак го ударил на молба:
- Господи, не стига бе! Какво да правя?
- Напъвай още по-силно и ще стане.
Напънал отново и аха-аха останали 2 см, но пак не достигнал чашката.
- Ами сега.......малко остана ама не мога повече да напъвам.
- Напъни че човеко-паяк! Напъвай здраво и ще стане!
И по едно време нашият чул познат женски глас да му шепне:
- Пешенце, скъпи, събуди се,бе! Насрал си се![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Жена решава кръстословица:
- Мъж, подготвящ се да встъпи в брак, с пет букви?
- Идиот - отговаря мъжът ѝ, миейки чиниите.
- Само си помисли, скъпа, 10 години брак, а нито една кавга между нас нямаше.
- Знам. Страхливец нещастен!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
http://www.playboy.com/videos/girl-w...utt?utm_source
Добра е ..................................................![]()
прекарва хапка.............................http://www.playboy.com/videos/girl-w...utt?utm_source
Добра е ..................................................![]()
kypa (29-11-2014)
Малко да засегнем Чък Норис тематиката:
1. Супермен и Чък Норис се сбили с облог, че който загуби ще си носи бельото върху връхните дрехи. Познайте кой е спечелил!
2. Децата носят пижами със изобразен Супермен. Супермен носи пижама с Чък Норис.
3. Първоначално "Пришълеца срещу Хищника" трябвало да бъде "Пришълеца срещу Чък Норис". Но отпаднал още в началото, т.к. кой луд ще плати 10лв за кино билет за филм от 14 секунди.
4. В новия филм "Убийствен пъзел", един от капаните цял да бъде стая с Чък Норис.
5. Чък Норис съди NBC заради сериала "Закон и Ред", т.к. това са патентовани имена за левия и десния му крак.
6. Чък Норис участва във всички серии на Междузвездни войни в ролята на.......СИЛАТА.
7. В Х-мен не са използвани визуални ефекти за суперсилите на героите. Всичко е изиграно от каскадьора Чък Норис.
8. "Годзила" всъщност е риалити за първото посещение на Чък Норис в Токио.
9. Чък Норис е направил "Мисията Невъзможна" ВЪЗМОЖНА.
10. Чък Норис е единствения, който е отправил на Дон Корлеоне предложение, на което не може да откаже.
11. Когато Батман много се окъса, пуска ЧъкНорис-сигнала.
12. Когато Брус Банър побеснее, се превръща в Хълк. Когато Хълк побеснее, се превръща в Чък Норис.
13. Когато Батман спомене Чък Норис, Жокерът спира да се смее.
![]()
Вторник. Рано сутринта. Опашка от намръщени и мрачни мъже чака да отворят кварталната бирария. По тротоара зад тях се прокрадва котка. От опашката излиза един мъж, мълчаливо набива такъв як шут на котката, че тя отлита в храстите, след което мъжът отново заема мястото си на редицата.
- Гошо, що се отнасяш така с бедното животно, бе? - пита друг човек от опашката...
- Щото хората от сутринта ги цепи главата, а тая тука - ТРАК, ТРАК, ТРАК, ТРАК с лапите по плочките...
- Иванчо, защо си дойде толкова късно от училище?
- Имахме състезание и аз излязох пръв!
- Какво състезание - спортно или друго?
- Момчетата си мерихме пишките и моята се оказа най-дълга!
- Ще кажа на баща ти да те набие!
- Но защо, майко? Аз се похвалих и на леля Гина, а тя ме потупа по рамото и каза: "Бащичко!"
Минават край едни гробища попа с файтона си и файтонджията отпред, кара конете. Файтонджията - шемет. Казал на попа:
- Дядо попе! Ай на бас, че ще ида при Пена, ей оная вдовица там, дето реве на гроба на бай Данчо, и ще я опъна.
- Добре - рекъл попа - Ако я опънеш, ти давам конете и файтона. Ано не - ще ми слугуваш една година без пари!
Стиснали си ръцете.
Отива файтонджията на един гроб и почва:...
- Мимее, защо ма остай, Мимеее...
Тръшка главата, скубе коси... отива на втори гроб:
- Цонкеее, ти първата, най-милата, най-сладката...
Реве, чупи пръсти... Отива на трети гроб...
В това време вдовицата Пена го гледала как обикаля от гроб на гроб и се кахъри, позачудила се, отишла при него и питала:
- Киро, що така? На бая гробове на жени ревеш?
- Ами да ти кажа, бульо Пено, аз съм много надарен, и 5 жени съм уморил досега с тая работа...
- Оххх, че да вземеш да ме... да ида и аз при моя мъж...
Напънал я файтонджията яката, а Пена нареждала:
- Оххх, ида Данчоо, идааа...
А попа отстрани промърморил:
- Ти нийде няма да идеш, ама конете и файтона заминаа.![]()