Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мъж се моли в църква:
- Господи, дари ме с прекрасно детство... след това си го взе, дари ме и с чудесна младост... взе и нея... След това ме дари с жена... доста време мина... само напомням...
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ето на колегата...сещате се кой...бъдещия автомобил:
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Кура с Мадура
жщкжщкжщкжщкжщкжщкжщкжщкж щкжщкжщкжщкжщкжщкжщкжщкжщ кжщкжщкжщкжщк
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво става тук да му @ба майката.
Семеен живот - това е когато се опитваш да напиеш съпругата си, не за да я вкараш в леглото, а за да си почетеш спокойно във форума.
----------
Дреме му на шнура.
.................................................. ................................
- Сине, к’во е станAло?
– Емии, скарахме се с жената, аз я удAрих, тя си сбра багажа и се изнесе.
– Сине, пълен провал си…. кога си виждал аз да бием майка ти… и тя след това да МОЖЕ да стане, да си събере багажа и да се изнесе?!
Петка и Чапай карат самолет.
– Петка, уредите?
– Двайсет!
– Какво двайсет, бе?!
– А ти какво „уредите“?
![]()
Влиза чукча в аптека, приближава се към прозорчето и пита:
- Има ли сметана?
- Нe!?!
- А сух салам?
- Не!
- Сигурно и консерви с копърка няма?
- Няма! Това е аптека и не търгуваме с такива неща…
- Кофти търгувате тука….
- Що не застанеш ти зад прозорчето и да търгуваш по-добре?
- Съгласен…
Разменили си местата. Чукчето застанало зад прозорчето, а аптекарят седи отвън и пита:
- Има ли сметана?
- Има!
- А черен хайвер!?!
- Има!
- Добре, дай по сто грама от двете!
- А рецепта имаш ли?![]()
Стивън Спилбърг извикал Том Круз, Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер.
- Пичове - казал им той - ще снимам филм за известни европейски композитори. Искам да ви питам, кой каква роля иска да изиграе.
Том Круз казал:
- Аз ще играя Моцарт. Той е млад, талантлив, точно като мене и аз ще бъда много подходящ за тая роля.
- Окей – казал Спилбърг. – А ти Слай, коя роля ще играеш?
- Аз ще изиграя Бетховен. Не знам що, но тоя глухар много ми е легнал на сърцето.
- Окей. Ти си Бетховен. А ти Арни, коя роля ще изиграеш – Спилбърг попитал Арнолд Шверценегер.
Арни отговорил:
- I’ll be Bach.
Made my day![]()
![]()
Чапай и Петка отиват на риболов. Чапай сяда да лови риба без стръв, а Петка отива до колата да вземе червеите. Чапай хваща златната рибка и тя му казва:
- Ако ме пуснеш, ще ти изпълня три желания.
Чапай се съгласил и, я пуснал.
- Искам да имам Ferrari, искам да имам 5 милиона в брой.
Златната рибка му изпълнила желанията и той казал:
- Третото си желание оставям на Петка – нека се сбъдне първото нещо, което той си пожелае.
В същият момент се провикнал Петка:
-Чапай, 300 бивола да те е*ат! Тука няма никакви червеи!
Журналист интервюира овчар:
- По колко килограма вълна дават овцете ви?
- Кои - черните или белите?
- Черните.
- По два килограма.
- А белите?
- И те по два килограма.
- А колко мляко дават?
- Черните или белите?
- Ами черните...
- По два литра.
- А белите?
- И те по два литра.
Журналистът е вече съвсем объркан:
- Добре де, защо все питате - черните ли, белите ли...
- Ами виж сега, черните овце са мои...
- Така, добре... А белите?
- И те са мои.
![]()
Влиза поручик Ржевски в църква, пиян както винаги, и започва да духа свещичките една по една. Попът втрещен отива бързо до него и го пита:
- Защо духате свещичките?!
- Как защо?! Нали днес имам рожден ден!
В обществената тоалетна влиза един и си държи ръцете вдигнати. Един от пикаещите се обърнал към него:
- Нещо да ви помогна?
Този с вдигнатите ръце само кимнал. Другия го изпикал, прибрал и пак пита:
- Нещо парализа?
- Не бе, гнус ме е да го барам...
![]()