Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (20-11-2014)
Знам,знам,много работи знам аз,ама туй не ме прави по-щастлив.
Щял да мий.......няма ти я взема,бре,....доколкото подразбрах тя от сухите дупета,пък аз съм за следващия по-голям размер....
Спи ми се,лека нощ или успешна търговийка,кой квот му душа сака.![]()
Фибо....мибо....грънци
фицката (20-11-2014)
Бе сухо мухо ... квот такова ... мойо си е
Лека .............
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Пенчеееев, Лека нощ.
Ужасни сте!
Не ви е срам!
На кой му е сухо д-то?глупости
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (20-11-2014)
Fafa (20-11-2014)
Fafa (20-11-2014)
Fafa (20-11-2014)
Fafa (20-11-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН