Имам таблет 10 инчов,ухава работа а и тъпият осакатен Андроид не го понасям,за чавето го купих.
Искам истински малък комп оти 5 килограмовият ми 17 инчов лаптоп не ми се разнася всеки ден.
Утре ке купим,давайте шиповете след това.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
наистина не е за пипане сега. днес се извредних да пусна една къса в средата на рейнджа - даже и на 0 не иска да я затвори. .. и друг път ми се е случвало в такива рейнджове. е затова се въздържам в такива несигурни ситуации да пускам каквото и да било, ма днес какво ми стана... в момента е опряло един автоматичен дневен канал, с много малко даже имаше пробив. това не пречи да отиде до 1214 тия дни...
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
fxg (26-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (26-11-2014)
Аз си купих 13 инча лаптопче и пак малък ми се струва като за няколко графики накуп да се гледат, но по бива от таблет. Даже докато карам с колата ми се е случвало да го слагам на седалката до мен и да си хвърлям по едно око на графиките. С вграден слот за сим карта е, да може да има нет и в движение. Но и с usb преходник може. Иначе сега и 15 инча правят много олекотени вече
... сега се замислих - таблета нямаше да мога така удобно да си го гледам докато карам...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Нема да се притесняваш,те така редовно жените удрят хората отзад и викат НЕ ТЕ ВИДЯХ и хората се чудят невидими ли са.Аз си купих 13 инча лаптопче и пак малък ми се струва като за няколко графики накуп да се гледат, но по бива от таблет. Даже докато карам с колата ми се е случвало да го слагам на седалката до мен и да си хвърлям по едно око на графиките. С вграден слот за сим карта е, да може да има нет и в движение. Но и с usb преходник може. Иначе сега и 15 инча правят много олекотени вече
По щетите по една кола познавам дали мъж или жена я кара.![]()
Хахаа... ... не ми се е случвало досега, мисля и че не съм от тоя тип жени. Ти нали си майстор, чакай да те питам нещо, че в чудо съм се видяла: значи от известно време насам като тръгна да паля колата стартера върти, обаче двигателя не иска да запали. Идва моя майстор на място един път, чуди се и не можа да се сети от какво може да е по външни признаци, каза да ходя на газаджия, че имам и газова уредба. Обаче ако запали, точно на газ като е превключена пали по-добре; даже последните пъти хич не иска да зацепи на бензин и даже гасне като я включа на бензин. Акумулатора е в ред... А като запали веднъж няма спирка и лети като изтребител. Обаче пали след 1/2 час мъки....![]()
... Ти някаква идея имаш ли от какво може да е?
Откъде да зная какво и е,аз не съм монтьор.Хахаа... ... не ми се е случвало досега, мисля и че не съм от тоя тип жени. Ти нали си майстор, чакай да те питам нещо, че в чудо съм се видяла: значи от известно време насам като тръгна да паля колата стартера върти, обаче двигателя не иска да запали. Идва моя майстор на място един път, чуди се и каза да ходя на газаджия, че имам и газова уредба. Обаче ако запали, точно на газ като е превключена пали по-добре като. Акумулатора е в ред... А като запали веднъж няма спирка и лети като изтребител. Обаче чпали след 1/2 час мъки....![]()
... Ти някаква идея имаш ли от какво може да е?
Мога само да предполагам че е се е ошашкала покрай теб и ся има някакъв женски проблем,може да я закараш на гинеколог.![]()
Сигурно е възприела от характера на стопанката си - и аз трудно паля, но запаля ли веднъж нямам спирка.
Ми де да те знам какъв си - каза че цял мерцедес си си изпипал сам, та реших че разбираш що годе от коли...
Ми... пробвай с 10-20 пъти, обаче отсега те предупреждавам, че подобни нарицателни ми влизат през едното ухо и излизат от другото, та едва ли да има някакъв ефект точно това.![]()