Като удари голям тренд в една посока става лошо обаче.то пак има вариации, примерно ако правиш 10 добавки към губеща позиция и в същото време дърпаш лимита така че да те затвори на първоначалния плюс дето си търсил
Като удари голям тренд в една посока става лошо обаче.то пак има вариации, примерно ако правиш 10 добавки към губеща позиция и в същото време дърпаш лимита така че да те затвори на първоначалния плюс дето си търсил
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това да добавяш само в една позиция наистина не е за предпочитане ,
ама след еди колко си неизлезли сетъпа да си вдигнеш малко лотовете не е чак толкоз лошо ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
да определено застратегия тип болинджера е добре да си вдигнеш лотовете след три поредни неуспешни сетъпа
наваксваш много лесно само с 2 сделки и вероятността да дръпнеш още на пред е много голяма![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами да значи ,това като си знаеш колко подред е трудно да неизлязат и готово ...
значи след 5 сетъпа неуспешни ,направо си удвои и готово ...
ами мойте сметки са за12-13 години назад дето средно на година има 15-20 сетъпа и само веднъж е имало 3 поредни сделки с ударен стоп последвани от 12 успешни![]()
ам ти онез швеицарци ше ги минеш в края на годината ,кат нищо ,ко ти дава
толкова много поредни успешни стратегията за толкова време ...![]()
нали вчера и аз това казахда взема и аз да направя пам акаунт и само по болинджера изчистени сетъпи без импровизации хем по-отговорно ще се държа към сметката
![]()
ам даваи , само дето не става с бонуса и ше трябва истински пари да им изпращаш на инстата ...
инак стратегията от едни 15 сетъпа за годината наи чистите подбрани ше е на плюс аз съм сигурен ...
ще заделя специално за тази работа една сметкаи само по болинджера в рейндж
ако не друго, поне няма да пращам извинителни писма , че схемата ми не работи![]()
еи този наистина си е прецакал бизнеса тоз месец ...
много лош дроудаун ,че чак писма праща ...
сега преди малко го видях и аз ...