това което не ме кефи при търговията с петрола е че е тип фючърс и неможеш да държиш сделката отворена достатъчно дълго
това което не ме кефи при търговията с петрола е че е тип фючърс и неможеш да държиш сделката отворена достатъчно дълго
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
точно за него ...ма пак голям бяс е кат тъгне и тез нива може ги счупи със много само за два дена ...
нии златото да можем хвана сега ко наистина е дъно това , по добре изглежда кат че ли ...![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
то може и дъно да е на Златю, ама кът че ли по седмичната графика основно се движи - а там в момента е баш у куркодиляи дънцето не е баш потвърдено още както трябва
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ам златото го гледам предимно последната седмица ,и тъи кат че ли не е нормално както беше силен пробива под годишно дъно сега да няма никви обеми и да го секат малко кат слезе ....
много прилича че ше ги извади тез късите нагоре към 1260то кат че ли ....![]()
то ку прескочи убаво оградката кът нищо и до 1300-1400 и нагоре даже да отидепа ку спре малко за почивка може и още по-нагоре
ама туй тепърва требе да се изчака да се види де... още не е тръгнало кът че ли
не е ,сега тез барове последните три по дневната дето се натискат надолу ко
ги вземе нагоре и тогава ше гледам за вход на някои движение по сносно ...![]()
Имам подозрения, че фундаментализмът е следния: САЩ от най-голям вносител се превърнаха даже в износител, откак почнаха да си правят сами петрол (четох нещо такова, но не съм се задълбочавала много) и заявиха, че ако петрола падне под 57$ вече става неизгодно за тях да си го произвеждат сами, че явно там някъде му е производствената цена + цената на тежкия петрол, който внасят от Канада и го смесват с техния свръх лек петрол, за да стане годен за употреба. ОПЕК пък заявиха че са решени да си запазят пазарния дял, колкото и да падне цената (на тях пък себестойността им е само няколко $, та все ще са на печалба) . И позволиха да падне. Като слезе под 57 $ обаче почнаха усилени покупки до тази цена. Демек на американците им става по-изгодно да купуват вместо сами да си го произвеждат. Това са само мои логически предположения въз основа на някои прочетени факти, но пък се връзват с това което се сучва по графиката, та може и така да е в действителност. Но може и много по дълбок да е фундамента..
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
тя голяма конспирация с петрола
аз си мисля че още ще слиза ама после пак ще се качи
фундамента дето стига до нас е доста филтриран и трябва между редовете да се чете![]()
маи че точно трябвало е да се изчака ,че 30 долара ги взе без проблем ...
стоповете ги изпердаса в едната посока, сега оттука ко продължи надолу вече по тренда на седмичната ше влезе ...
по-скоро сега преди нова година ще си шава нагоре надолу
догодина вече ще стане ясно по тренда ли е или ще обръща
според мен де![]()