Нещо ми се размина,не можах да взема тоя бонус който рекламират.А някой от вас да тъгува при тез http://www.xm.com/mobile
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (24-11-2014)
Слезе 30, обаче се заинати на една дневна трендка, та да видим. Но то пък не може след такъв възход много рязко да обърне като няма кьорав фундамент сега. Иначе и на мем ми се иска да е по-екпедитивно движението, ама...
[IMG]https://charts.mql5.com/6/310/dax30-d1-hiway**-2.png[/IMG]
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
petar80 (24-11-2014)
Браво! Тамън още може да ги метнеш, че е класен телефон.То и ще е такъв за тях де. Нали има клипчета по нета и музика - на тях и без това друго не им трябва.
А иначе тези лаптопчета за които говорех са за 3-5 годишни горе-долу, обаче единствената техника в тях е едно високоговорителче, няколко жици и една лампичка. .. нищо че може да струват почти колкото твоя (като цена най-вече)
Пп Аз така имам един Huawei по-стар модел дето го ползвам САМО за рутер за мобилен интернет като ми спре интернета по кабела от основния рутер.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 24-11-2014 на 22:04
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ти ма разби с тази дневна графика ............................. питат те за 30 пипона ................ не за 30 фигури..............Слезе 30, обаче се заинати на една дневна трендка, та да видим. Но то пък не може след такъв възход много рязко да обърне като няма кьорав фундамент сега. Иначе и на мем ми се иска да е по-екпедитивно движението, ама...
[IMG]https://charts.mql5.com/6/310/dax30-d1-hiway**-2.png[/IMG]
ти ма разби с тази дневна графика ........................... човека те пита за 30 фастъка .............. не за 3 фигури
![]()
L1914 (24-11-2014)
Еййй Бат Емо, глей кво става:
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...92&oe=550A548C
L1914 (24-11-2014), Emil Enchev (24-11-2014), GGBG (24-11-2014)
В оригиналния нецензуриран вариант е : -С амо три пъти...отзад![]()
L1914 (24-11-2014), Eli2356 (24-11-2014), Emil Enchev (24-11-2014), GGBG (24-11-2014)
Знам ги дори по скъпичките уж те учат на английски.Браво! Тамън още може да ги метнеш, че е класен телефон.То и ще е такъв за тях де. Нали има клипчета по нета и музика - на тях и без това друго не им трябва.
А иначе тези лаптопчета за които говорех са за 3-5 годишни горе-долу, обаче единствената техника в тях е едно високоговорителче, няколко жици и една лампичка. .. нищо че може да струват почти колкото твоя (като цена най-вече)